HØDD-KAPTEIN GÅR GRATIS TIL LEVANGER

Joakim Wrele rykket ned fra årets OBOS-liga med Hødd, og står uten kontrakt etter årets sesong. Nå har den svenske midtbanespilleren valgt å fortsette karrieren i Levanger FK.

<
p>(foto: Digitalsport)

Den 25-år gamle svenske midtbanespilleren kom fra svenske Halmstad til Hødd i 2014, men har nå valgt å ikke bli med klubben fra Ullsteinvik ned til 2.divisjon.

– Godt skolert

Levanger sin sportssjef, Andreas Holmberg, er godt fornøyd med høstens andre signering.

– Joakim er en erfaren Obosliga-spiller med en herlig personlighet. En god og klok fotballspiller som vi gleder oss til å få hit til klubben, sier Holmberg.

Levangertrener, Magnus Powell, er imponert over hvordan landsmannen Wrele har taklet norsk fotball.

– Wrele er fra den gamle skolen. Han er godt skolert i Halmstad, men samtidig akklimatisert til norsk fotball gjennom tre år i Hødd. At en utlending kommer til en norsk klubb og blir kaptein i sitt andre år i klubben, sier mye om hvilken person han er, sier Powell til t-a.no

(Foto: Digitalsport) HENTER LANDSMANN
: Magnus Powell med sin andre signering på like mange dager. (Foto: Digitalsport)

Sterk midtbane

Tidligere denne måneden har Levanger re-signert midtbanespillerene Vegard Voll og Adria Mateo Lopez. Nå sitter klubben i forhandlinger med Ørjan Hopen. I lag med nysigneringen er Powell klar på at de har god dekning i midtbaneleddet. For til tross for at Wrele har vist seg som en allsidig spiller, har Powell en klar plan til svensken:

– Han er en boks-til-boks-spiller, og er hentet hit som midtbanespiller. Samtidig er han så fotballklok at han kan spille midtstopper, og det er alltid fint å ha spillere som kan bekle flere posisjoner, sier Magnus Powell.

Andreas Hopen

92 Artikler