HENTER TO NYE SPILLERE TIL ULL/KISA

Både Nikolas Walstad(20) og Emmanuel Troudart(23) har trent med og spilt treningskamper for Ull/Kisa en god stund. Nå har begge spillerne skrevet under på alle papirer som gjør at de er klare for OBOS-ligaen 2017.

Ullensaker/Kisa har forsterket defensiven med to nye spillere. En fransk midtstopper og LSK-unggutten Nikolas Walstad er begge klare for spill i gult og grønt. Trener Vegard Skogheim forteller til klubbens hjemmesider at han er svært fornøyd med sine to signeringer.

– Nå håper vi at han skal utvikle seg videre her hos oss. Nikolas er spennende både for nå og fremtiden, og har også en veldig fin venstrefot. Et pluss er det også at han kan spille i to forsvarsroller, sier Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim.

Walstad har gått gradene i ungdomsavdelingen til storebror Lillestrøm, og har de siste årene nærmet seg A-laget mer og mer gjennom gode prestasjoner på trening, og som en av klubbens beste spillere på junior og rekruttlag.

På tross av at Walstad har vært involvert i flere kamper for A-laget denne vinteren, og jevnlig hospitert med eliteserie-laget i flere sesonger ble det ikke kontrakt hos Arne Erlandsen og co. Nå går turen videre til OBOS-liga spill med Ull/Kisa.

Til tross for at han ikke er spesielt stor av vekst til å være forsvarspiller er Walstad fysisk sterk, atletisk og har en svært god venstrefot. I Kisa blir han trolig mest aktuell som venstreback. Der får han sterk konkurranse av sin tidligere medspiller fra LSK-junior Vetle Dragsnes, som har blitt omskolert til back etter å ha figurert som midtbanespiller for både Strømmen og LSK tidligere.

Med flagget på brystet:
LSKs Nikolas Walstad er klar for Ull/Kisa. Her er unggutten i aksjon for G15-landslaget i kamp mot Serbia i 2012. Walstad har i flere år vært en sentral brikke hos de norske u-landslagene. Foto: Digitalsport

I tillegg til Walstad har klubben også hentet en spennende franskmann. Emmanuel Troudart har flyttet til Norge fra Paris for å bo med kjæresten som kommer fra Ytre Enebakk, kun en kjapp tur med Volvo V40en fra Jessheim. 23-åringen som også kan bekle en rolle som defensiv midtbanespiller har tidligere spilt på lavere nivåer i Frankrike.

Troudart er en robust spiller, som tar for seg i duellene med sin høyde og fysikk. Etter å ha fått klarert krav om penge-kompensasjon fra sine tidligere franske klubber er han nå spilleklar på UKI Arena etter å ha overbevist trener Vegard Skogheim om at han blir en forsterkning for Kisa i en lang og hard sesong.

– Jeg er veldig glad for at alt nå er i orden, og jeg gleder meg til å spille for Ull/Kisa, forteller franskmannen til www.ullkisafotball.no

Kisa har hatt en tøff vinter med tre strake tap og røyk sist 0-2 for divisjonskollega Elverum. Til helgen møter OBOS-liga laget KFUM til ny treningskamp.

Fotballkanalen

268 Artikler