HBK-TALENT INVITERT PÅ PRØVESPILL I LSK

Foto: www.hbk.no

Martin Bisgaard Thomassen(19) har levert en strålende sesong i 2.divisjon for Hønefoss. Etter hva Fotballkanalen erfarer belønnes stortalentet nå med et prøvespill hos Lillestrøm.

Unggutten Martin Bisgaard Thomassen har fått bra med tillit i årets 2.divisjon. 20 kamper fra start har Thomassen fått, og nå ønsker Lillestrøm å se midtbanespilleren på et treningsopphold i januar.

Dette til tross for at Thomassen har måttet spille høyreback i store deler av årets sesong, en posisjon han aldri har spilt tidligere på dette nivået.

Haugsbygd-gutten har i mange år vært fast på U-landslaget til Norge, med blant annet Martin Samuelsen og Martin Ødegaard. Han fikk også sin tippeligadebut mot selveste Rosenborg allerede som 16 åring. Gjør han sakene sine bra hos LSK kan vi igjen få se Thomassen i Tippeligaen.

Trener Frode Lafton forteller til Ringerikes blad at det blir bra med aktivitet i tiden fremover for Hønefoss.

– Vi må se lokalt først og fremst, men vi ser også utenfor distriktet. Vi trener fire ganger i uken fram til 7. desember. Nå lar vi gutter som har lyst til å prøve seg hos oss, komme på besøk. Så langt har vi hatt både lokale og spillere fra andre steder innom, forklarer Lafton.

Kevin Bosse Beugre ble igjen soleklar toppscorer for de grønne og hvite. Nå må de se etter en ny spiss på AKA Arena. Noe Lafton er fullt klar over.

– Ikke minst må vi ha inn en ny spiss. Å miste Kevin Beugre, som scoret over 20 mål i år, er ikke lett å erstatte. Men vi har folk i kikkerten. I tillegg ønsker vi en høyreback. <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Martin> <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Thomassen> har levert meget bra i den posisjonen, men han er jo egentlig midtbanespiller og vi ønsker helst å bruke <

class=»retriever-hit focus» tabindex=»-1″>Martin> der, sier Lafton.

En av de som kommer på besøk er Lørenskog-spiss Andreas Skåttun Nordby. Hurtigtoget ønsker å spille på et høyere nivå enn 3.divisjon til neste år og kan være aktuell som Beugres erstatter.

Fotballkanalen

268 Artikler