HÅPER PÅ ET KONTRAKTSTILBUD FRA SOGNDAL

Elverums svært talentfulle midtbanespiller Remi Svinland ønsker å ta et nytt steg i karrieren etter denne sesongen. Sogndal kan bli neste stopp for midtbanespilleren.

– Remi er en spennende type som dominerer i 2. divisjon for Elverum. Han har vist seg positivt fram til nå og er en unggutt som har lyst til å komme seg opp og fram. Det er slike spillere vi ser etter, så får vi se hva som skjer framover, sier Eirik Bakke til Sogn Avis.

– Vi ser etter spillere som ikke har spilt i Eliteserien før og som vil bevise hva de kan. Sogndal er en fin arena for disse til å gjøre det, i stedet for andre storklubber som ikke gir de sjansen til dette, fortsetter Bakke.

Martin Ramsland, Ole Amund Sveen og Eirik Birkelund har alle blomstret etter å ha fått tillit i Sogndal. Nå kan Svindland bli neste navn på lista.

– Det er veldig profesjonelt og fint. Forholdene ligger til rette for å utvikle seg i klubben. Jeg har også fått inntrykket av at det er en klubb som ønsker å satse på unge spillere og utvikle dem videre. Det er klart det hadde passet meg perfekt, sier Svindland til Østlendingen.

Både Vålerenga og Kongsvinger har vist interesse for Elverum-spilleren, uten at Bakke lar seg stresse nevneverdig over det.

– Historien viser at det er større sjanse for unggutter å lykkes her. At flere er interessert i Remi tyder bare på at han er en bra spiller, sier Bakke.

Nå skal Svinland feire jul hjemme i Elverum. Han håper nok at det ligger et kontraktsforslag fra Sogndal under juletreet i år.

Fotballkanalen

268 Artikler