HADDE MUNTLIG AVTALE MED SOGNDAL – NÅ FÅR DE IKKE TAK I HAN

Det har vært mye snakk om hvilken klubb Peter Orry Larsen går til, etter at kontrakten med Aalesund gikk ut. Start har blitt nevnt, men de heteste ryktene har vært til Sogndal, vel det kan han bare glemme, skal man tro Eirik Bakke.

>

(foto: Digitalsport)

Sogndal kom med et kontraktstilbud til Orry Larsen før jul, og i følge Sogn Avis skal midtbanespilleren ha godtatt dette muntlig. Problemet er at 27-åringen ikke møtte opp i Sogndal til tidspunktet klubbene hadde avtalt. I stedet kom beskjeden fra rådgiveren, om at Orry Larsen måtte reise hjem av familiære årsaker. Onsdag kom derimot nyheten om at Brann var interessert i den tidligere Aalesundspilleren.

Blir ikke Sogndalspiller

I et intervju med Sogn Avis legger ikke Bakke noe i mellom, og det kan virke som at Orry Larsen har brent alle broer til Fosshaugane Campus:

– Jeg har ingen god følelse på dette. Situasjonen har nok endret seg etter at Brann kom på banen. Så nå kan vi gå ut og avkrefte alle rykter om at han er på vei til oss. Orry Larsen blir ikke Sogndalspiller! Jeg vil bare ha spillere som har lyst å være her, og som vil blø for drakta, sier Bakke til avisen, sier Bakke.

Men det stopper ikke der, Bakke er kraftig irritert over mangelen på ærlighet fra Orry Larsen og hans rådgiver:

– For oss er det det samme om du heter Mohammed, Peter eller Ronaldo. Skal du spille på Sogndal, så må du stå fram som ærlig. Vi har ingen problem med at han vil gå til en annen klubb, men ta en telefon og fortell det. Vi har brukt mye tid og krefter på å få denne avtalen i boks, og då fortjener vi ærlighet tilbake, avslutter Bakke.

Andreas Hopen

92 Artikler