Edwin Gyasi solgt fra AaFK til bulgarsk storklubb

Den ghanesiske landslagsspilleren har ønsket seg bort fra nedrykkslaget i lengre tid, nå har Aalesund blitt enig om en overgangssum med den bulgarske klubben CSKA Sofia.

Endte på 53 kamper

Siden overgangen fra nederlandske RODA JC tilbake i vinteren 2016 har Edwin Gyasi fått totalt 53 Eliteseriekamper og 13 mål for klubben fra Sunnmøre.

Men etter nedrykket forrige sesong har ghaneseren vært ganske klar på at han vil bort fra klubben, noe som har ført til en total isfront mellom han og den sportslige ledelsen i klubben.

Flere klubber interessert

Gjennom vinteren har klubber som Fulham, Norwich og Sunderland blitt nevnt som interesserte klubber, men nå er det altså klart at Bulgaria blir neste stoppested for vingen.

Det er ikke kjent hva overgangssummen er på, men det har blitt spekulert i at Aalesund har krevd over syv millioner kroner.

CSKA Sofia er den største fotballklubben i Bulgaria og har vunnet den bulgarske toppserien ikke mindre enn 31 ganger. I skrivende stund ligger klubben på andreplass etter halvspilt sesong, bak Ludogorets Razgrad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler