Grorud har mistet en rekke spillere etter årets sesong. Nå er to nye og et gammelt fjes på vei inn dørene hos Oslo-klubben før den kommende sesongen.

Spillere med erfaring på vei inn

Etter å ha mistet flere viktige brikker til blant annet naboklubben Skeid, trenger Grorud å få på plass noen nye forsterkninger. Derfor er det gledelig for det unge trenertalentet Eirik Kjønø som tok over A-laget etter å ha vært assistent for Rolf Teigen at tre nye spillere finner veien til Groruddalen.

Kamran Ali Iqbal kommer sist fra spill i 2.divisjon med Bærum, men har både eliteserieerfaring fra Vålerenga, OBOS-ligaerfaring fra Nest-Sotra og flere kamper for Lørenskog. 26-åringen blir trolig en viktig brikke umiddelbart hos de gule og blå.

Nasir Dernjani en annen spiller det forventes signerer innen kort tid. Den anvendelige midtbanespilleren fikk med seg noen kamper i OBOS-ligaen for Strømmen i 2016 men har hele sin fotballoppvekst i Skeid. Etter en skade er han nå klar for å gi alt for Grorud.

I tillegg hentes trolig Zirak Ahmed tilbake til klubben han forlot til fordel for 3.divisjonslaget Drøbak/Frogn i sommer.

Grorud blir med andre ord også et lag man kan regne med i 2018.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder