GIR SEG I KLUBBEN ETTER TI ÅR – VIL BLI HOVEDTRENER

Keepertrener Thomas André Ødegaard har valgt å gi seg i Strømsgodset, etter ti strake år i klubben.

(foto:Digitalsport)

45-åringen har til sammen ti år som spiller i klubben, i tillegg til de siste ti årene som keepertrener.

– Jeg har hatt fantastiske år i Godset, der jeg har lært enormt mye og fått være med på store opplevelser. Jeg ønsker å takke alle gode kolleger som jeg har vært heldig å få jobbe sammen med. Jeg kommer til å savne alle i og rundt klubben. Jeg er mest av alt takknemlig for det jeg har fått lov til å være en del av. Strømsgodset er en helt spesiell klubb, sier Ødegaard til klubbens egen hjemmeside.

Vil ta steget opp

Da Bjørn Petter Ingebrigtsen ble syk i sommer var det Ødegaard som tok over laget, og rollen som hovedtrener har gitt mersmak. 45-åringen holder for øyeblikket på med sin Uefa-profflisens, et kurs han skal bli ferdig med i 2017. Selv om ingenting så langt er avklart har Ødegaard en klar filosofi på hvordan han vil gjøre ting.

– Jeg har lyst til å bygge opp noe fra bunnen, slik vi har gjort i Godset. Alt fra spillestil til treningskultur og verdigrunnlag. Jeg har klare tanker om hvordan dette skal gjøres, sier den tidligere keeperen.

– En kontinuitetsbærer

(foto: Digitalsport) (foto: Digitalsport)

Sportssjef i Strømsgodset, Jostein Flo, legger ikke skjul på hva den avtroppende keepertreneren har betydd for klubben:

– Thomas har vært en kontinuitetsbærer i Strømsgodset. Sammen med flere andre har han bidratt til å skape en identitet i klubben, et tydelig avtrykk på hvordan Godset skal fremstå på og utenfor banen. Thomas har vært en dedikert trener og flott ambassadør og hele klubben er takknemlig for det han har bidratt med, sier Flo til hjemmesiden.

Andreas Hopen

92 Artikler