FOTBALLKANALEN ERFARER: STRØMSGODSET I SAMTALER MED FFK-PROFIL

(Foto: Digitalsport)

Fredrikstad må forberede seg på at Ludvig Begby forsvinner fra klubben. Venstrekanten som i sommer var linket til RBK, går gratis til ny klubb ettersom han er kontraktsløs etter sesongen.

Etter hva Fotballkanalen erfarer skal Begby og agent, Tore Pedersen, ha vært i forhandlinger med Strømsgodset den siste uka. Ludvig Begby var en av få FFK-spillere som leverte en god sesong i 2016, og nå kan venstrekanten gå gratis til en ny klubb. FFK sitter riktignok igjen med utdanningskompensasjon på noen hundre tusen, men vil isåfall miste en lokal egenutviklet spiller som de siste årene har tatt store steg og ville vært viktig for FFK på veien tilbake til eliteseriespill.

G19-landslagspilleren skal nå være nær en ny klubb og etter hva vi erfarer er det Strømsgodset som er nærmest å sikre seg unggutten. Sandefjord var også inne i bildet, men har nå valgt å gå for Mjøndalens Joachim Olsen Solberg i samme posisjon.

Tidligere i sommer ble han også linket til de suverene seriemestrene Rosenborg, men det ble aldri noe konkret ut av interessen. Begby selv sier følgende til Fotballkanalen.

– Jeg overlater alt til agenten min, jeg er trygg på at han gjør en god jobb for meg. Jeg håper på en avklaring i løpet av de neste ukene.

Agent Tore Pedersen ønsker heller ikke å si noe mer.

– Ingen kommentar, svarte han til ryktene om at det allerede skal ha foregått forhandlinger med sportssjef Jostein Flo i Godset.

Lillestrøm skal også ha invitert Begby på prøvespill tidliger i år, men dette var visstnok ikke aktuelt på nåværende tidspunkt.

Sportsjef i Strømsgodset Jostein Flo var ikke tilgjengelig for kommentar i dag tidlig.

Fotballkanalen

268 Artikler