FØRSTE DEL AV FOTBALLKANALEN.COM ÅPNET

«Norsk fotball har nådd sitt absolutte bunnpunkt. Landslaget er sjanseløse, topplagene kommer seg ikke ut i Europa og publikum møter ikke opp på stadion. Ikke engang breddefotballen som vi er så stolt av klarer vi å fremme. Lokalavisene lukker seg bak betalingsmurer og uten dyre pluss-abonnementer må man jobbe hardt for å oppdatere seg på sitt lokale lag.

Allikevel er folket mer engasjert enn noen gang. Vi tweeter, kommenterer og blogger. Fotballekspertene er i ferd med å gå tom for blekk i kronikkpennen. Når det virkelig drar seg til, møter nesten 20 000 personer opp på Ullevål for å se det dramatiske Oslo-derbyet, 3000 publikummere heier Florø frem til sitt første opprykk til eliten og på Bislett kommer over 1000 supportere for å feire et Lyn-opprykk fra fjerde høyeste nivå som aldri fant sted på grunn av omleggingen til nytt seriesystem.

Engasjementet for norsk fotball er helt unikt, fra bunnen av grasrota og helt opp til toppen av Norges Fotballforbund. Produktet varierer i kvalitet og omfang, men engasjementet virker å være det samme, år etter år. Det er dette engasjementet vi ønsker å trigge. Fotball er lidenskap, og for mange er norsk fotball den aller største lidenskapen”

Vi ønsker å skape en plattform der vi kan samle de beste ressursene fra alle deler av norsk fotball, og håper å kunne klare å dekke alle kanter av landet. Fra Tippeliga og ned til breddefotballen, med fokus på god informasjon, positivitet og også noen ganger, avdekking av kritikkverdige forhold håper vi å kunne plukke opp alt som skjer i norsk fotball og levere det til våre lesere daglig.»

Arbeidet med å ferdigstille Fotballkanalen.com har pågått en stund og vil vare frem mot neste år, men vi er nå endelig glad for å kunne åpne første del av siden for offentligheten.

Mange kjenner til Twitter-profilen SillySeasonNOR som de siste årene har gitt folket de siste ryktene fra overgangsmarkedet, gjennom sine kilder fra innsiden av fotballmiljøet.

Vi er nå glad for å kunne satse på «SillySeason» som et eget prosjekt, og Fotballkanalen vil bistå Twitter-kanalen med skribenter som kan lage overgangsrelaterte artikler. Inne på siden finner du også en komplett oversikt over de siste overgangene i norsk fotball. La oss håpe dette kan korte ned ventetiden til en ny sesong noe.

Fotballkanalen ønsker også å gi unge folk med ambisjoner om å jobbe i ulike deler av mediebransjen et sted de kan starte. Vi er allerede godt i gang med å knytte til oss noen av disse og har lyst til å fortsette å jobbe hardt for å kunne ta i mot enda fler.

Deler av teamet i Fotballkanalen samlet i møtelokalene til Xplicit Design. Fra venstre: Axel Bjørnstad(programutvikler), Erik Sivetsen(Teknisk ansvarlig/systemutvikler) Solveig Melhus(Webdesign), TIlda Gautneb (Webdesign), Kinza Ashraf(Webdesign) fra Xplicit Design Deler av teamet i Fotballkanalen samlet i møtelokalene til Xplicit Design. Fra venstre: Axel Bjørnstad(programutvikler), Erik Sivetsen(Teknisk ansvarlig/systemutvikler) Solveig Melhus(Webdesign), Tilda Gautneb (Webdesign), Kinza Ashraf(Webdesign) fra Xplicit Design

Vi søker flere samarbeidspartnere, annonsører og folk som ønsker å bidra til prosjektet Fotballkanalen. Er du eller noen du kjenner interessert i å bidra for oss, så ta gjerne kontakt på: [email protected]

Første del av Fotballkanalen sine sider finner du her: www.fotballkanalen.com/silly-season

Anders Lübeck

Ansvarlig Redaktør

Fotballkanalen.com

Fotballkanalen

268 Artikler