FØR HELGENS KAMPER I MLS – DISSE NORDMENNENE SKAL I AKSJON

FØR HELGENS KAMPER I MLS – DISSE NORDMENNENE SKAL I AKSJON

Her er liten preview av kampene som inkluderer nordmenn i MLS denne helgen.

New York City – Seattle Sounders
Kampstart: 19.00
Siste 5: New York City: U-T-S-T-U

Erik Holmen Johansen er reservekeeper bak Sean Johnsen for New York City og er nok på benken i kveld også.

Atlanta United – Columbus Crew
Kampstart: Søndag, 01.00
Siste 5:
Columbus: S-T-T-S-T

Ola Kamara og Nicolai Næss spiller fast for Columbus Crew som har hatt en god sesongstart og ligger på 5.plass. De møter Atlanta United som ligger på 8.plass, fire poeng bak Columbus Crew i Eastern Conference. Ola Kamara har scoret 8 mål på 16 kamper denne sesongen og Nicolai Næss har spilt 14 kamper denne sesongen. Begge kommer sannsynligvis til å starte mot Atlanta i morgen.

Toronto – DC United
Kampstart: Søndag, 02.00
Siste 5:
Toronto: S-S-U-S-T

Øyvind Alseth (22) har kun vært i troppen en gang for ligaleder Toronto i Eastern Conference. Alseth fikk sjansen i MLS gjennom draft-systemet som gir collegespillere mulighet til et prøvespill i en MLS-klubb. Alseth har kontrakt med Toronto ut sesongen.

Real Salt Lake City – Minnesota United
Kampstart: Søndag, 04.00
Siste 5:
Minnesota: S-T-T-S-T

Vadim Demidov ble hentet inn som kaptein for det nystartede laget Minnesota United, han spilte 3 av de første 4 kampene. Minnesota United slapp inn 11 mål med Demidov på banen og har ikke spilt siden 25.mars.

Fra Byåsen til MLS: Øyvind Alseth i aksjon for Byåsen mot Molde i cupen i 2013. Trønderen har kun vært i troppen en gang for sitt Toronto som i helgen møter DC United på hjemmebane. Foto: Digitalsport

Viktor Sodal

Viktor er en dedikert fotball-fan med stor interesse for betting. Har en forkjærlighet for spesielt tysk fotball, og de store fotballturneringene, som VM. Hans spilltips er stort satt pris på i redaksjonen, og av våre lesere.

57 Artikler