FLORØ STYRKER TROPPEN MED LOKAL MIDTBANESPILLER

Florø har vært klare på at de vil forsterke troppen inn mot OBOS-ligaen samtidig som de vil hente spillere fra Sogn og Fjordane, nå har de hentet midtbanespiller fra Sogn.

(foto: Digitalsport)

Truls Hovland har de siste årene blitt sterkt linket til Florø, og i dag signerte årdølen en toårskontrakt med den nyopprykkede klubben. Hovland har tidligere vært med Florø sitt juniorlag på turneringer, og var blant annet med da Florø gjorde rent bord på en turnering i USA.

Truls Hovland, Terje Rognsø NYSIGNERT:
Truls Hovland ble i dag offisielt Florøspiller. Her med Terje Rognsø i Sognehallen. (foto: Privat)

Nylig operert

Rognsø, som har fulgt Hovland i flere år har dette å si om sin nye spiller:

– Jeg har i flere år ment at Hovland kan spille på et høyere nivå enn han har gjort i Årdal. Truls har god fysikk og fart, og passer godt inn i Florø. Han er nylig operert i ankelen og vil nok ikke være klar for spill før om 6-8 uker, sier Rognsø til Fotballkanalen.

Gir signal til fylket

De siste årene har det blitt færre lokale spillere i Sogndal, den rollen prøver Florø nå å ta over. Den ferske OBOS-ligaklubben har gått ut med en ambisjon om å få hentet lokale spillere til klubben, og på den måten ta over den rollen som Sogndal i mange år har hatt:

– Signeringen av Truls bekrefter ønsket vårt om å gi unge spillere fra fylket sjansen til å etablere seg i toppfotballen.

Florø har med seg Josef Ghani i dagens tropp i dagens kamp mot Sogndal. Ghani kommer fra Danmark og er på prøvespill i Florø denne uka. Fotballkanalen følger kampen, og kommer med live oppdateringer på fotballkanalen sin twitterkonto.

Andreas Hopen

92 Artikler