FLERE SPILLERE TRENER MED ULL/KISA

Flere spillere viser seg frem på UKI Arena denne uka. Etter det forsmedelige 7-1 tapet i årets første treningskamp jakter nå Vegard Skogheim og co på forsterkninger inn mot en tøff sesong i OBOS-ligaen.

RB kan melde om at en rekke spillere skal vise seg frem for de gule og grønne denne uka(krever innlogging)

Shammah Paul Tanze (18)
har trent med LSK den siste perioden. Den storvokste nigerianeren ble matchvinner i treningskampen mot Florø og gjorde også et bra innhopp mot KIL uka etter hvor han kom inn og var et uromoment på topp. Ettersom det ser ut som LSK ikke ønsker å satse på å signere spissen kan det bli Jessheim og OBOS-ligaen på Tanze.

Monir Benmoussa(23)
spilte mot LSK på prøvespill for Florø forrige helg og scoret også et mål mot kanarifuglene. Benmoussa var lenge ute med skade i fjor før han fikk sjansen i FFK, men også der ble det skadetrøbbel og lite spilletid for teknikeren. Den tidligere VIF-junioren var svært god for Bærum høstsesongen 2015 og ønsker nå å finne seg en klubb på høyest mulig nivå igjen ettersom han er skadefri.

Faisal Dahir(22)
har de siste ukene trent med Mjøndalen og spilte også treningskampene mot både Sarpsborg og Asker. Midtstopperen som spilte fjorårets sesong i Grorud får ikke kontrakt i Mjøndalen og må dermed seg om videre etter en ny klubb.

Finnsnes unge midtbanespiller Sander Birkeland (21)
vil flytte nærmere Sørlandet og vil gjerne finne seg en klubb på høyere nivå. Birkeland har tidligere spilt for Lyngdal og Fløy på Sørlandet. Han scoret fem mål fra sin sentrale midtbaneposisjon i år og var en av Finnsnes beste spillere i 2.divisjon.

I tillegg blir Ole Andreas Nesset (28)
i følge Romerikets blad denne uka tilbudt kontrakt med Ull/Kisa. Den tidligere Eidsvold Turn-spissen tilbrakte fjoråret i Elverum men blir nå etter alle solemerker klar for spill på Jessheim.

Fotballkanalen

268 Artikler