FLERE NYE SPILLERE KLARE FOR ARENDAL

FLERE NYE SPILLERE KLARE FOR ARENDAL

Arendal ligger sist i OBOS-ligaen med kun 9 poeng etter halvspilt sesong. Nå har klubben sikret seg flere nye spillere og er klare til å kjempe seg oppover tabellen i en tøff høstsesong.

I går signerte Moldes Thompson Ekpe en utlånsavtale ut sesongen med OBOS-ligaklubben.

– Han gir oss noe som vi har manglet. Vi har mange gode ballspillere, men vi har tapt for mye på midten. Ekpe er 197 centimeter høy og full av muskler. Han kan gi oss en duellstyrke som vi savner i dag, både i luften og langs bakken I tillegg er han rask og spiller enkelt. Det vil tilføre oss noe som vi savner og gjør også vi kan flytte opp andre høyere i banen, sier den nybakte Arendals-treneren Mattias Andersson til arendalfotball.no.

Andersson tok over roret på skuta etter at Knut Tørum måtte forlate klubben rett før halvspilt sesong. Nå skal han sette sammen et slagkraftig lag. Fra før har den velkjente ungareren Peter Kovacs kommet til klubben. I tillegg har Andersson hentet inn en ny spillere fra nederlandsk serie.

Nye venner i OBOS-ligaen?
Peter Kovacs har fått mange venner i norsk fotball etter å ha tilbragt et helt fotball-liv på det øverste nivå. Nå skal han prøve å redde Arendal fra nedrykk med sin hodestyrke og rutine. Her i het omfavnelse med Marcus Pedersen(til høyre) fra kampen mellom Sandefjord og Strømsgodset tidligere i år. Foto: Digitalsport

Serberen Vlatko Lazic har spilt for flere nederlandske toppklubber. Sist spilte han for RKC Waalwijk, på nivå to i nederlandsk seriesystem. I Arendal forventes det mye av nysigneringen.

– Dette er en klassespiller. Nå forventer vi litt magi. Det er en spiller med et enormt teknisk repertoar. Vi har jobbet en ukes tid med dette. Det så ut til å kunne skjære seg, men det gikk i orden, sier Bård Sterk-Hansen, daglig leder i Arendal Fotball til Agderposten(krever plusstilgang).

I tillegg har Avni Pepa som tidligere spilte i Sandnes/Ulf og Start, returnert til sørlandet og skal spille høstsesongen i Arendal med blant annet sin egen bror Wilhelm.

Den siste spilleren som kan hjelpe Arendal til fornyet kontrakt er brasilianeren Martins Benvindo Darlan. Teknikeren er en overgang utenfor EU/EØS, og det kan dermed drøye med å få han spilleberettiget til de første kampene etter sommeren.

Tilbake på Sørlandet:
Avni Pepa prøver å stoppe RBK og Alexander Søderlund(til høyre)i 2013. Fire år etter skal han prøve å stoppe motstandere i OBOS-ligaen når han er tilbake på sørlandet for å hjelpe Arendal til fornyet plass på det nest-øverste nivået. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler