FJØRTOFT TAR OVER BRATTVÅG

Foto: Digitalsport

Karl Oskar Fjørtoft har i årets sesong rukket å være assisterende trener i både Aalesund og Hødd. Nå blir Tippeliga-legenden trolig 3.divisjonslaget Brattvåg sin nye hovedtrener. Trolig presenteres han allerede i dag.

Sunnmørsposten meldte tidligere i dag morges at Fjørtoft ble valgt foran tre andre kandidater til jobben.

Brattvåg tok solide grep i sommer for å berge plassen i Post Nord ligaen. Hødds Michael Karlsen ble hentet inn, men verken han eller de andre Brattvåg-spillerne kunne forhindre et nedrykk for den hardtsatsende klubben som på sikt ønsket å ta steget opp til OBOS-ligaen innen få sesonger.

Nå blir veien lengre, men Brattvåg vil trolig bli å finne helt i toppen av årets nye 3.divisjonsavdeling hvor de kjemper med klubber som Lysekloster, FK Fyllingsdalen og Brann 2 om opprykk til nye spissede 2.divisjon.

Første steg blir å hente inn Karl Oskar Fjørtoft som har hatt et turbulent år hvor han først fikk sparken som assistent i Aafk, før han på høsten ble hentet inn som ny assistent i Hødd sammen med hovedtrener Steinar Lein. Det endte som kjent med et katastrofalt nedrykk i siste serierunde.

Ifølge SMP får han med seg tidligere Brattvåg-spiller Rune Ulvestad som assistent. Nåværende hovedtrener Per Gidlund går over i rollen som sportssjef i klubben, og det ryktes at svensken allerede er godt i gang med å sette sammen et slagkraftig mannskap til Fjørtoft og Ulvestad.

Fotballkanalen

268 Artikler