FFK SER NÆRMERE PÅ TRE NYE PRØVESPILLERE

Fredrikstad begynner å få spillere tilbake fra skade og har en tropp frisk nok til å spille treningskamp mot Ull/Kisa etter at de måtte avlyse forrige kamp mot Sandefjord. Tre nye spillere viser seg også frem for FFK denne uka.

Til Fredrikstad blad forteller trener Andrea Loberto at han håper å spikre troppen denne uken.(krever innlogging)

– Hvis vi har litt flyt nå, så er vi i mål denne uken ja, forteller hovedtreneren til lokalavisen.

Tre nye fjes er hentet inn på trening denne uka, og kan være blant de som blir FFK-spillere innen kort tid.

Ablaye Faye(22) er en fysisk sterk defensiv midtbanespiller som også har en kamp for Senegals U23-landslag i 2015. 22-åringen kom til Hellas som ung og har spilt for Kallithea og AEK Athen men har aldri klart å etablere seg ordentlig i den greske toppserien.

Mathias Dahl Abelsen (22) var på Fotballkanalens årets lag i 2.divisjon etter å ha scoret 10 mål på 28 kamper for Alta i fjorårets sesong. Unggutten er også en habil futsal-spiller og har allerede erfaring fra både eliteserien og landslaget i Futsal. En rekke lag har vist interesse for Abelsen, og den tekniske midtbanespilleren har trent med både TUIL, Strømmen og Finnsnes i vinter.

Hindrek Ojamaa (21) fra Estland er lillebroren til Henrik Ojamaa som var spådd en lysende karriere i Sarpsborg 08 før 2015-sesongen. Spissen ble aldri noen suksess i Østfold, men nå skal lillebror forsøke å spille til seg kontrakt på høyrebacken til FFK i 2017.

Samtidig er flere spillere på vei tilbake fra skade og troppen ser ut til å bli sterk nok til å mønstre et godt mannskap når laget møter Ull/Kisa på Lørdag til årets andre treningskamp.

Fotballkanalen

268 Artikler