FFK FORTSETTER Å JAKTE FORSTERKNINGER

Ingen av spillerne som har prøvespilt for FFK denne uka var å se på mandagens økt i Østfoldhallen. Det var derimot et nytt fjes. Robin Rasch fra KFUM skal trene med klubben denne uka. Samtidig jobbes det hardt for å hente et av landets største talenter til klubben.

Verken Mohammed Diarra(Nyköping FC), Trond Erik Bertelsen(Ulf) eller Henrik Udahl(VIF) trente med FFK under dagens økt. Joackim Jørgensen er fortsatt med, men etter hva vi fikk opplyst kun for å holde seg i form.

En annen midtbanespiller var dog på plass i Østfoldhallen. Robin Rasch fra KFUM viste seg frem for Andrea Loberto og co. Den tidligere Follo-spilleren var meget positiv i sin første økt med de rød og hvite. Til Fotballkanalen kunne han etter økta fortelle at han blir med FFK ut denne uka.

– Jeg fikk muligheten til å trene med Fredrikstad og takket ja til det. I utgangspunktet skal jeg være med denne uka. Jeg føler meg i bedre form enn noen gang og har ambisjoner om å spille på så høyt nivå som mulig til neste år, fortalte Rasch.

Den sentrale midtbanespilleren spilte så godt som samtlige kamper for KFUM i 2016 og var også klubbens toppscorer i starten av sesongen. Ettersom kontrakten hans har gått ut og han kan gå gratis til ny klubb jaktes han nå av flere klubber i de øverste divisjonene.

Stortalent aktuell for plankebyen

Talentfabrikken Skeid har etter fjorårets solide sesong allerede sendt to av sine spillere til Tippeligaen. Nå kan en ny ung spiller være på vei bort fra 2.divisjonsklubben.

Høyreback Ridouan Essaeh er sett på som et av landets største talenter. Den hurtige backen jaktes av flere klubber, blant annet Strømmen og Stabæk. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal 19-åringen trene med eliteserielaget på Nadderud allerede i morgen. Dette vil han selv ikke bekrefte.

– Agenten min tar seg av alt rundt meg. Jeg forholder meg til han. Men jeg er åpen for muligheter og trener med Skeid for øyeblikket, det er der fokuset mitt er først og fremst, sier han til Fotballkanalen.

I Fredrikstad er man også svært lysten på sikre seg det kontraktsløse talentet. Skeid krever full utdanningskompensasjon for sin juvel, men dette er penger FFK skal være klare til å betale.

Tidligere denne uka varslet FFK at de vil blåse liv i «Jeg er med» aksjonen.

Gjennom aksjonen har klubben tidligere sikret seg spillere som Christian Gamboa og Haitam Aleesami. Sistnevnte ble som kjent hentet som ung fra nettopp Skeid og tok store steg på Fredrikstad Stadion før han gikk videre til IFK Göteborg.

Nå kan Ridouan Essaeh være den neste «supporter-spilleren» som ankommer Fredrikstad Stadion. Isåfall en meget spennende investering av østfoldingene.

Fotball , Adeccoligaen , 1. Divisjon , l¿rdag 1. juli 2013 , Fredrikstad Stadion Fredrikstad FK - Kristiandsund BK Oliver Nsibamfumu - KBK Haitam Alesaami - FFK Foto: Sjur St¿len Ble hentet fra Skeid:
Haitam Aleesami ble hentet fra Skeid til FFK i 2012. Nå håper Fredrikstad å hente en ny spennende ung spiller fra Oslo-klubben. Ridouan Essaeh har mange likhetstrekk med Aleesami og kan bli FFK-spiller i løpet av vinteren. (Foto: Digitalsport)

Fotballkanalen

268 Artikler