ENGELSKMANNEN HAR VÆRT INNOM FLERE STORKLUBBER – FORTSETTER KARRIEREN I TIPPELIGAEN

Elliot Kebbie har til tross for sin unge alder allerede hatt en langt og innholdsrik karriere. Nå har den hurtige engelskmannen signert en 1-års kontrakt med Sandefjord.

– Det er nå avklart at han skal spille for oss denne sesongen. Dersom han gjør det bra, kan det være aktuelt å forlenge kontrakten med ett år allerede til sommeren, sier Bohinen til Sandefjord Blad.

Tidligere har Fotballkanalen skrevet følgende om SF sin nysignering.

Elliot Kebbie(22) har tidligere vært sett på som et av de største talentene i Engelsk fotball. Åtte år på akademiet til Leeds United gjorde at flere engelske toppklubber lå langflate. Men han skulle havne i Spania. Først var backen på prøvespill i Barcelona, og fikk senere kontrakt med Atletico Madrid. Etter et utlån til skotske Rangers, kollapset Kebbie på treningsfeltet og fikk påvist et virus som satt unggutten helt ute av spill.

Etter lang tid vekk fra fotballen og re-start av karrieren i et liten klubb i Englands lavere divisjoner er talentet nå på vei opp igjen. Med andre ord har Kebbie opplevd mye i løpet av sitt korte fotball-liv. Neste stopp kan nå bli Sandefjord.

– Han er en rask spiller som trives best som høyreback eller vingback, forteller trener Lars Bohinen til Sandefjord blad(krever innlogging).

Shaun Constable er assistentrener/spillerutvikler sammen med Bohinen og er mannen som sørget for at overgangen gikk i orden. Han kjenner godt til Kebbie fra sin tid i Leeds.

– Jeg følger alltid med på mine tidligere spillere. Vi trengte en ny høyre vingback, og da det viste seg at Elliot var tilgjengelig inviterte vi ham over for å vise seg fram, sier Constable, forteller han til lokalavisen.

Fotballkanalen

268 Artikler