ENGBLOM KAN BLI LAGKAMERAT MED NORDMANN

Tidligere Stabæk-trener Jan Jönsson legger ikke skjul på at han ønsker seg Pontus Engblom til nyopprykkede Halmstad. Han leter etter nye spillere i både hjemme i Sverige og i utlandet, og årets OBOS-liga toppscorer skal være en av de som står øverst på ønskelista.

(Foto: Digitalsport)

– Jag har haft koll på honom ända sedan min tid i Tippeligan, som vi nu har tittat på, så visst är det en intressant spelare. Han är målfarlig med bra fart. Om han sedan är möjlig för oss är en annan sak, sier Jönsson til svenske Halland-posten.

Halmstad overrasket mange da de slo ut Henke Larssons Helsingborg i kvaliken tidligere i vinter, etter et forrykende drama som endte med en snuoperasjon hvor Halmstad sikret opprykket i sluttminuttene.

Resultatet utløste stygge scener når Helsingborg fansen stormet banen umiddelbart etter kampslutt og gikk til angrep på blant annet Larssons sønn, Jordan.

Tidligere FFK- og Follo-spiller Alexander Ruud Tveter har levert en fantastisk sesong for opprykkslaget i Superettan, og blir nå trolig med klubben opp i Allsvenskan. Spissen scoret 13 mål for Halmstad og hadde 7 målgivende pasninger. Med kontrakt ut neste sesong tyder alt på at han blir værende i Halmstad også neste sesong.

Der kan han fort danne spisspar med en gammel kjenning fra tiden i OBOS-ligaen.

Les mer her: Herjer i Superettan – Kan havne i Allsvenskan

KAN BLI LAGKAMERAT MED ENGBLOM:
Alexander Ruud Tveter var høyt på toppscorerlisten og rykket opp med Halmstad til Allsvenskan. Her i en duell med en Helsingborg-spiller i den avgjørende kvalikkampen som Halmstad til slutt vant 2-1. Foto: Digitalsport

Fotballkanalen

268 Artikler