ELVERUM SIGNERER MIDTBANESPILLER

Shadi Ali har trent med Elverum ved flere anledninger og spilte også en meget god treningskamp mot Raufoss forrige helg. Nå er midtbanespilleren klar for å vise seg frem i OBOS-ligaen.

21-åringen signerte en ettårskontrakt etter å ha imponert på prøvespill hos den nyopprykkede 1.divisjonsklubben. Etter å ha vært flere sesonger i Follo bytter han nå Ski ut med Elverum og satser på å vise seg frem på det nest-øverste nivået i Norge.

– Jeg gleder meg veldig. Jeg har jobbet hardt for å få sjansen til å spille i 1.divisjon igjen, og gleder meg til en spennende og tøff sesong med Elverum, forteller teknikeren til Fotballkanalen.

Ali var svært toneangivende i treningskampen mot Raufoss og viste frem litt av ferdighetene som gjør at han lenge har vært omtalt som et av de mest spennende midtbane-talentene i Oslo.

Skader og det faktum at Follo alltid har hatt solide midtbanespillere som blant annet Patrik Karoliussen og Robin Rasch, har gjort at Alis gjennombrudd har latt vente på seg. Med spilletid i 1.divisjon både i 2013 og i 2015 vet han dog hva som kreves.

– Jeg håper jeg kan få tillit over tid så jeg kan etablere meg og ta nye steg. Jeg er endelig helt skadefri, føler meg i god form og vet at jeg har nivået inne. Nå har jeg fått sjansen og er klar til å gripe den, sier han videre.

Elverum har mistet noen viktige spillere fra fjoråret som kaptein Ulrik Balstad(gått til Fram) og Remi Svinland(trener med LSK, ønsket av en rekke klubber). Nå faller flere og flere brikker på plass.

Stian Simenstad fra Gjøvik/Lyn er klar for spill i hvitt og sort. Fra før har Marius Hagen kommet fra Åsane. Tidligere i uka resignerte fjorårets viktigste spiller Rebin Sulaka. Midtstopperen kan også få med seg Mats Wahlberg som også trener med klubben og forventes å signere innen kort tid.

Fotballkanalen

268 Artikler