Eliteserie-spiss på vei til Sogndal i OBOS-ligaen

Sogndal skal være nære å sikre seg Odds spisstalent Sigurd Hauso Haugen. Unggutten ønsker å finne seg en klubb der han kan bli satset på 100%. Nå kan Fosshaugane Campus bli neste stopp.

Dag Eilev Fagermo har erkjent at han spissen som leverte 16 mål på 15 kamper for Odd 2 i PostNord-ligaen i fjor ikke passer helt inn i lagets spillsystem. Til Varden forteller den unge spissen selv hva han syntes om den håpløse situasjonen:

– Det er problematisk for meg. Jeg erkjenner at jeg blir sur og irritert av det. Jeg synes det er litt leit. Jeg føler jeg skal være først i spisskøen, og blir ikke prioritert slik. Da er det bare å komme seg vekk, forteller Haugen, til lokalavisen.

Samme avis kan fortelle at spissen nærmer seg en toppklubb i OBOS-ligaen. Etter hva Fotballkanalen erfarer skal det dreie seg om Sogndal. Eirik Bakke er kjent for å jakte unge spillere med stort potensiale. Med Haugen på vei inn dørene på Fosshaugane Campus, kan det bety at Bendik Bye forsvinner til KBK.

I tillegg til Haugen, kan Ulrik Flo gjøre comeback i den hvite og sorte drakta etter noen år i utlandet og nå sist i Fredrikstad. Men trolig ikke som spiller. Etter å ha flyttet hjem til saftbygda skal han nå være aktuell som trener i ungdomsavdelingen til klubben han har vokst opp i. Han var allikevel med som spiss for Sogndal i årets første treningskamp mot Florø, en kamp som endte 1-1.

Link: https://twitter.com/SillySeasonNOR/status/956179519899160576

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler