Tidligere Barcelona-spiller aktuell for Jerv

Spanjolen Jordi Quintilla ble med Jerv på treningsleiren i hjemlandet. Nå vurderer Jerv om de skal hente Lionel Messis tidligere lagkamerat.

«En spennende type. Han har gått skolen sin i Barcelona, og bør være en kar med ferdigheter, sier assistent Jahn Robert Holmgren til Agderposten.(krever pluss-abonnement).

Jerv fikk muligheten til å ha han med på prøvespill under oppholdet i Marbella i forrige uke. Der imponerte han trener Arne Sandstø.

«Han er en god fotballspiller, vel så god som de fleste andre vi har. Han er flink til å orientere seg og til å ta vare på ball. Han mangler kanskje litt på det fysiske, men er en godt skolert fotballspiller», sier Sandstø til Grimstad Adressetidene.

Møtte Vålerenga i 2013

Den offensive midtbanespilleren kom seg gjennom Barcelona-systemet fra 2009 til 2012, og var med da Barcelona møtte Vålerenga til showkamp på Ullevål i 2013.

I ettertid har 24-åringen vært innom franske Ajaccio, og også spilt to sesonger i USA. Nå er han på jakt etter ny klubb og kan ende opp i Norge som Jerv-spiller hvis man finner midlene til det i Grimstad.

Silly Season

65 Artikler