EKBLOM OG RASCH BLIR MED KFUM VIDERE

De var begge sentrale brikker for KFUM i fjorårets sesong i OBOS-ligaen. Nå har Emil Ekblom og Robin Rasch signert nye kontrakter med 2.divisjonsklubben til tross for interesse fra andre klubber i vinter.

– Jeg har fortsatt ambisjoner, så nå får jeg bruke dette året til å trene godt og prestere godt for KFUM, så får jeg eventuelt se hvilke muligheter som åpner seg, sier Rasch til klubbens hjemmesider.

Midtbanespilleren som tidligere har spilt for Follo, var i vinter på prøvespill hos Fredrikstad. Der gjorde han sakene sine svært godt og imponerte på trening og i treningskampen mot Skeid. Derfor var det mange som stusset da FFK valgte andre alternativer og Rasch dro tilbake til KFUM.

– Selv om pre-season har vært litt rufsete for Kåffa, så håper jeg vi skal kunne være med å kjempe høyt på tabellen, sier Ski-gutten videre.

En annen som har signert ny kontrakt er Emil Ekblom. Spissen var på lån fra Stabæk i fjorårets sesong, og har nå skrevet under på en permanent avtale med 2.divisjonsklubben.

Sist Ekblom spilte i 2.divisjon scoret han 12 mål på 11 kamper for Stabæk 2.lag i et år hvor KFUM rykket opp. Skal de hvite og rød fra Ekeberg klare et nytt opprykk må trolig spissen opp på samme antall scoringer i 2017.

Fotballkanalen

268 Artikler