Danske Mads Nielsen er årets «Jeg er med»-spiller i Fredrikstad og har signert en avtale for de to neste årene med nedrykkslaget.

Tar med seg god erfaring fra OBOS-ligaen

«Vi er veldig fornøyd med å få på plass Mads, han komplementerer forsvaret vårt som nå har en fin miks av erfaring, konkurranse og utviklingspotensial. Tusen takk til alle som har bidratt til "Jeg er med 2018" - Fredrikstad er en fantastisk by med helt utrolige supportere!» forteller daglig leder Joachim Heier til klubbens hjemmesider.

«Jeg er med» aksjonen til Fredrikstad Fotballklubb har vært en viktig og samlende inntektskilde drevet frem av klubben i samråd med bedriftene og supporterne i Plankehaugen.

Tidligere har man samlet midler til spillere som Christian Gamboa og Andreas Landgren. I fjor var det kroaten Mislav Leko som var «folkets spiller» i plankebyen, og også i 2018 er det en forsvarspiller pengene som er samlet inn har gått til.

Nielsen har allerede trent en stund med klubben og har vært på banen under lagets treningskamper. Nå er den tidligere Nest-Sotra og Sandnes-Ulf stopperen klar for de rød og hvite.

Etter å ha gått gradene i Brøndby-systemet kom han til Norge i 2015. Etter to gode år i OBOS-ligaen skal han nå bidra til at FFK kommer tilbake til nest-øverste nivå så fort som mulig etter det forsmedelige nedrykket til PostNord-ligaen i 2017.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder