Den 24 år gamle midtbanespilleren Daniel Berntsen er klar for Tromsø. Han kommer fra Eliteserierival Vålerenga på en kontrakt som strekker seg ut 2020-sesongen.

Foto: TIL.no

Det er avisen Nordlys som i formiddag først melder om overgangen. Etter seks år i sydligere strøk vender Bodøværingen tilbake til den nordlige delen av den arktiske sirkel.

Innom svensk fotball

Etter at Berntsen forlot Bodø/Glimt til fordel for Rosenborg tilbake i 2012 har han vært innom flere klubber. Først Fredrikstad og tilbake i Bodø/Glimt på lån, før han gikk på en permanent overgang til Stockholmsklubben Djurgården i 2015.

Der var han i to sesonger før han før forrige sesong meldte overgang til norsk fotball igjen og Vålerenga. I Oslo ble det totalt 21 kamper i Eliteserien og cup.

Ser frem til å arbeide under Tromsø-trener Simo Valakari

Berntsen selv er fornøyd med overgangen, og til klubbens egne hjemmesider sier 24-åringen følgende:

– Det føles bra å være her. Tromsø er spennende og en veldig bra mulighet for meg. Og fortsetter:

– Jeg har opplevd mye og håper nå å bidra med noe positivt og krige for klubben. Og så ser jeg frem til å få spille under Simo Valakari. Det jeg har sett og hørt er bare positivt. Den måten han ville spille på er en av hovedgrunnene til at jeg ville hit.

Det er ikke kjent hvor mye Tromsø betaler Vålerenga for midtbanespilleren.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder