Tromsø forsterker med midtbanespiller fra Vålerenga

Foto: TIL.no

Det er avisen Nordlys som i formiddag først melder om overgangen. Etter seks år i sydligere strøk vender Bodøværingen tilbake til den nordlige delen av den arktiske sirkel.

Innom svensk fotball

Etter at Berntsen forlot Bodø/Glimt til fordel for Rosenborg tilbake i 2012 har han vært innom flere klubber. Først Fredrikstad og tilbake i Bodø/Glimt på lån, før han gikk på en permanent overgang til Stockholmsklubben Djurgården i 2015.

Der var han i to sesonger før han før forrige sesong meldte overgang til norsk fotball igjen og Vålerenga. I Oslo ble det totalt 21 kamper i Eliteserien og cup.

Ser frem til å arbeide under Tromsø-trener Simo Valakari

Berntsen selv er fornøyd med overgangen, og til klubbens egne hjemmesider sier 24-åringen følgende:

– Det føles bra å være her. Tromsø er spennende og en veldig bra mulighet for meg. Og fortsetter:

– Jeg har opplevd mye og håper nå å bidra med noe positivt og krige for klubben. Og så ser jeg frem til å få spille under Simo Valakari. Det jeg har sett og hørt er bare positivt. Den måten han ville spille på er en av hovedgrunnene til at jeg ville hit.

Det er ikke kjent hvor mye Tromsø betaler Vålerenga for midtbanespilleren.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler