Klubbene enige om overgangssum – Børven blir presentert i dag

Før helgen ble det klart at Brann og Odd forhandler om en overgangssum for tidligere Odd og nåværende Brann-spiller Torgeir Børven, nå er de to klubbene være enige.

Medisinsk test bestått

Det er Bergensavisen som i formiddag først meldte at Børven også er enig med Odd om de personlige betingelsene, og den medisinske testen ble bestått og Børven er altså meldt klar for Odd av begge klubbene.

26-åringen vender dermed tilbake til klubben han spilte for mellom 2009 og 2012. Det ble totalt 24 mål på 65 kamper for Skiensklubben den gangen.

Siden har han spilt for Vålerenga og Twente før han høsten to16 ble lånt ut til Brann. Den avtalen ble gjort permanent forrige vinter, men 27 ligakamper og kun tre mål senere ble han en aldri suksess på Brann Stadion.

Slutter seg til troppen umiddelbart

Nå er det tilbake til treneren og klubben han slo igjennom med i 2010. Han har signert en kontrakt som binder han til klubben til sommeren 2020.

Børven forlot resten av Brann-troppen og tok videre til Skien da klubben mellomlandet på Gardermoen lørdag, og skal etter rapportene ha ankommet Telemarksbyen i går, søndag.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler