Bendik Bye forlater Sogndal, fortsetter i Eliteserien med tidligere spisskollega

Trønderen fikk bare én sesong i Eliteserien etter overgangen til Sogndal før forrige sesong. Nå skal det være klart at han fortsetter på øverste nivå sammen med tidligere spisskollega Benjamin Stokke.

Klar for Kristiansund BK

Bendik Bye og Benjamin Stokke var en giftig spissduo for Levanger i OBOS-ligaen tilbake i 2016, så giftig at begge to fikk prøve seg på øverste nivå i fjor i henholdsvis Sogndal og Kristiansund.

Mens Bye og Sogndal til slutt rykket ned etter å ha blitt slått ut av Ranheim i playoffen, berget Stokke og Kristiansund plassen i sin første sesong på øverste nivå.

Etter hva Fotballkanalen erfarer er det nå klart at Bendik Bye forlater Sogndal og på nytt blir lagkamerat med Stokke i Kristiansund.

I forrige uke sa Bye følgende til Eurosport om Kristiansund-trener Christian Michelsen: – Han har sagt at interessen er der, og at det jobbes med å få det til.

Nå er det altså klart at Michelsen får ønsket sitt om å gjenforene Levangers giftduo fra 2016 oppfylt. Bye og Stokke scoret til sammen 23 seriemål for trønder-klubben den sesongen. Det blir spennende å se resultatet av samarbeidet på det aller øverste nivået i Norge.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler