Bodø/Glimt har økt budet sittt på Åsane-spiss Geir-André Herrem, men Bergensklubben har avslått. Spilleren selv er skuffet, da han mener han har blitt lovet å gå om en Eliteserieklubb kommer på banen.

Jærbuen, som har vært toppscorer for Åsane to sesonger på rad er sterkt ønsket i Nordland. Etter det Fotballkanalen kjenner til skal Glimt først ha lagt inn et bud på 200.000 kroner som raskt ble avslått. Nå skal budet være høynet til en halv million kroner, men nok en gang skal Åsane ha avslått budet på spilleren som har ett år igjen av kontrakten.

Signerte ny kontrakt i desember

30-åringen er en viktig spiller for Bergensklubben. I fjor endte han opp med elleve mål i den oransje trøyen, i en sesong der laget slet i store deler av sesongen. Det var derfor en fornøyd Trond Bjørndal, sportslig leder i Åsane, som snakket med Bergensavisen etter at spissen signerte for en ny sesong.

- Geir er en kjernesignering, vi delte nettopp ut to toppscorerpriser til ham. Det sier seg selv at spillere som kan gjøre måler viktige, sa han den gangen.

Glimt desperat etter en ny spiss

Bodø/Glimt hentet Florø-toppscorer Endre Kupen før denne sesongen, men 27-åringen har påført seg en korsbåndskade som setter han på sidelinjen i lang tid. Glimt er derfor på jakt etter en ny angrepsspiller nå like før sesongstart.

Det kan raskt bli Herrem, som ifølge kilder av Fotballkanalen er skuffet over at Åsane har avslått det siste budet, ettersom han mener han har blitt lovet å få gå om det skulle komme en Eliteserieklubb på banen.

Til Bergensavisen bekrefter Herrem at han er skuffet:

– Jeg er ikke særlig fornøyd, akkurat. Jeg har gitt klar beskjed til Trond om at jeg vil til Bodø. Etter alt jeg har gjort for Åsane, så synes jeg at jeg fortjener denne overgangen.

Les mer om vinterens overganger på vår silly season-side, og se alle bekreftede overganger i OBOS-ligaen og Eliteserien.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder