Peter Aas fikk ikke ny kontrakt hos TIL og har vært på klubbjakt siden siden juletider. Nå er det anvendelige unggutten klar for spill i gult og blått.

Alta blir neste stoppested for Aas, som dermed gjenforenes med sin gamle trener Bård Flovik

- Jeg har troen på dette prosjektet, og det Bård tilfører - jeg kjenner jo Bård godt fra før, og han tror på meg, og det er viktig. Det er en trygghet med denne overgangen også, forteller han til Avisa Nordlys.

Aas har flere ganger vært nære et gjennombrudd på TILs A-lag og har vært en del av A-stallen. Skader har dessverre satt en stopper for at det ble eliteseriekamper på unggutten. 20-åringen er en svært anvendelig midtbanespiller som trolig vil bli brukt som back eller kant i sin nye klubb.

Midtbanespillere forsvinner

Makhtar Thioune kom til Alta før forrige sesong men skal være ferdig i klubben og blir ikke å se i Finnmarkshallen i 2018.

For Christian Reginiussen blir det fokus på jobb frem til sommeren, men midtbanespilleren kan være tilbake i løpet av høstsesongen.

Alta leverte en solid fjorårsesong og hang overraskende med i toppen hele sesongen. Nå blir det spennende å se om Finnmarks stolthet på ny kan være med å kjempe i toppen av årets PostNord-liga.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder