Alta henter solid unggutt fra Tromsø

Peter Aas fikk ikke ny kontrakt hos TIL og har vært på klubbjakt siden siden juletider. Nå er det anvendelige unggutten klar for spill i gult og blått.

Alta blir neste stoppested for Aas, som dermed gjenforenes med sin gamle trener Bård Flovik

– Jeg har troen på dette prosjektet, og det Bård tilfører – jeg kjenner jo Bård godt fra før, og han tror på meg, og det er viktig. Det er en trygghet med denne overgangen også, forteller han til Avisa Nordlys.

Aas har flere ganger vært nære et gjennombrudd på TILs A-lag og har vært en del av A-stallen. Skader har dessverre satt en stopper for at det ble eliteseriekamper på unggutten. 20-åringen er en svært anvendelig midtbanespiller som trolig vil bli brukt som back eller kant i sin nye klubb.

Midtbanespillere forsvinner

Makhtar Thioune kom til Alta før forrige sesong men skal være ferdig i klubben og blir ikke å se i Finnmarkshallen i 2018.

For Christian Reginiussen blir det fokus på jobb frem til sommeren, men midtbanespilleren kan være tilbake i løpet av høstsesongen.

Alta leverte en solid fjorårsesong og hang overraskende med i toppen hele sesongen. Nå blir det spennende å se om Finnmarks stolthet på ny kan være med å kjempe i toppen av årets PostNord-liga.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler