Torino-derby lørdag kveld mellom Juventus og Torino

Juventus – Torino
Juventus stadion
Lørdag klokken 20.30

Juventus tar lørdag I mot Torino på Juventus stadion til kamp om hvem som er best i byen. Les mer og finn live stream til kampen her.

Meget god start på sesongen

Juventus har startet årets Serie A-sesong med å vinne alle de fire kampene de har spilt og står med 13-3 i målforskjell. Den gode starten er godt hjulpet av Paulo Dybalas åtte mål.

Ingen av de forventede tittelutfordrerene har så langt stått på motsatt banehalvdel, og laget har så langt slått Cagliari 3-0 hjemme, Genoa 2-4 borte, Chievo 3-0 hjemme og Sassuolo 1-3 borte før denne kampen.

God start av byrivalen også

Heller ikke Torino har tapt en kamp så langt i Serie A og står med to seire og to uavgjorte på sine første fire ligakamper.

Klubben startet med å spille 1-1 borte mot Bologna i den første ligakampen før Sassuolo ble slått hele 3-0 på hjemmebane.

De to siste ligakampene har endt med en 0-1 seier borte mot nyopprykkede Benevento flr det ble 2-2 hjemme mot Sampdoria.

38 poeng bak forrige sesong

Juventus vant som ventet sin sjette strake ligatittel forrige sesong da de til slutt havnet på 91 poeng. Det var fire poeng forann nærmeste konkurent Roma og hele 38 poeng forann laget fra samme by, Torino på niendeplass.

Torino på sin side har ikke vunnet Serie A siden 1975/76-sesongen. Den siste store tittelen laget vant var den italienske cupen i 1992/93.

Tidligere møter

De to lagene har møttes i Serie A 26 ganger siden 1993 og det er som ventet Juventus som har det historiske overtaket med sine 17 seire.

Torino på sin side har kun vunnet tre av dem, én som bortelag, mens seks kamper har endt med poengdeling.

Forrige sesong vant Juventus sin bortekamp greit 1-3 i desember før Torino klarte å holde storebror til uavgjort 1-1 i den fjerde siste runden i mai.

Skader og suspensjoner

Juventus har Mattia De Sciglio ute med en ankelskde frem til slutten av oktober mens Sami Khedira og Marko Pjaca begge kan rekke kampen etter å ha slitt med kneskader.

For bortelaget sin del er Antonio Barreca og Kevin Bonifazi begge skadet på trening denne uken og det er usikkert om de vil rekke kampen. Afriyie Acquah og Joel Chukwuma Obi har begge slitt med muskelskader de siste ukene og blir vurdert om de er spilleklar fra dag til dag.

Hvordan ser du kampen med live stream i Norge?

Om du ønsker å se kampen med live stream i Norge så har vi gode nyheter til deg. Det finnes nemlig en veldig enkel og billig måte å få streamet kampen på med god kvalitet.

Bet365 har nemlig kampen tilgjengelig kostnadsfritt på sin live streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger tilgjengelig på kontoen eller har brukt den til å plassere et bet det siste døgnet.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 så følger du disse enkle stegene:

Så ser du både denne kampen og tusenvis av andre fra blant annet La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie gjennom hele sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler