Holder Sampdoria seg i toppen mot Chievo?

Med 17 poeng på 9 spilte, leder Sampdoria med et poeng over Fiorentina og Milan med 16 poeng på 10 spilte kamper. Roma ligger foran med 18 poeng og har også bare spilt 9 kamper. Søndag kl 15:00 kan Sampdoria sikre sin plass i toppen av Serie A mot Chievo, og kampen kan du se på live stream.

Sampdoria – Chievo

I Serie A 2016/17 endte kampen på Stadio Luigi Ferraris uavgjort, 1 – 1. Det motsatte møtet på Chievos hjemmebane endte med 2 – 1 seier til vertene. Ser vi videre bakover har Chievo vunnet 3 av kampene mot Sampdoria, mens 2 har endt uavgjort. På Stadio Luigi Ferraris har det ikke blitt hjemmeseier siden 2014.

Skader

Sampdoria mangler kun keeperen Emiliano Viviano som har vært ute siden 6. mai med kneproblemer. Det er usikkert når han kan komme tilbake.

For Chievo mangler fortsatt forsvarsspilleren Nicolas Frey som har vært ute siden 1. juli. Frey er ventet tilbake ved årsskiftet.

Det er ingen spillere som er suspendert på hverken Sampdoria eller Chievo.

Sampdoria

Sampdoria har scoret 18 mål, godt hjulpet av Fabio Quagliarella med 6 mål så langt og sluppet inn 12 så langt i Serie A. Det gir de formen 5 – 2 – 2. På hjemmebane er de farlige og er sammen med Inter de eneste lagene som ikke har tapt hjemme. Inter har spilt en hjemmekamp mer og har dermed vunnet 5 kamper, men etter kampen mot Chievo kan Sampdoria tangere Inter. Det scores og mye mål på Stadio Luigi Ferraris. Sampdoria har nemlig sikret seg 12 mål på de fire hjemmekampene og har kun sluppet inn 2.

Chievo

Bortelaget har på sine 10 kamper formen 4 – 3 – 3, og målforskjellen 4 – 3 – 3. Med bortebane har de en ulempe, for over 44% av kampene i Serie A har endt med hjemmeseier hittil. I tillegg kan Chievo kun vise til blandede resultater når de spiller borte med formen 2 – 2 – 1. De kan telle 5 scoringer og 5 mål mot seg. Mot Sampdoria kan det bli i svakeste laget, selv om de har kommet desisdert best ut av de siste oppgjørene mellom Sampdoria – Chievo.

Følg Sampdoria – Chievo live

Fotball er best live og det er det flere norske bettingsider som har forstått. Det har gjort at det er mulig å se fotball på nett dersom du har en aktiv spillerkonto. En av bettingidene som tilbyr live stream av fotball er bet365. For å få tilgang på Serie A live stream og live fotball fra andre serier som Bundesliga, Ligue 1 og La Liga trenger du en aktiv spillerkonto og den ordner du deg lett slik:

Hans Nielsen

248 Artikler