Sviktende form for Roma før møtet mot Sampdoria

Roma – Sampdoria
Stadio Olimpico
Serie A
Søndag klokken 20.45

Sviktende form kan gi Sampdoria sjansen til å ta innpå Roma, samtidig som de holder Milan på avstand.

Roma – Sampdoria

Sampdoria ledet til pause på Stadio Luigi Ferraris i forrige møte og det ble ikke utligning for Roma før Edin Džeko scoret i det 90. minutt. Begge kampene i sesongen før endte 3 – 2 både på Stadio Luigi Ferraris og Stadio Olimpico. Lagene spilte også mot hverandre i 8-delsfinalen i Coppa Italia samme sesong, her endte det 4 – 0 på Stadio Olimpico.

Roma

Roma startet sesongen godt, men nå har de bare fått 11 poeng på sine 9 siste kamper og er uten seier på de fem siste. Hjemme har de formen 7 – 1 – 3. Totalt er formen 12 – 5 – 4 og det er ingen tvil om at Roma har hatt bedre dager i Serie A denne sesongen.

Det har også blitt en del skader i løpet av janaur. Stephan El Shaarawy, Diego Perotti og Maxime Gonalons har gått ut. Det er nok spesielt El Shaarawy som kommer til å savnes. Med 5 mål er han nestmest scorende spiller for Roma.

Sampdoria

Sampdoria ligger på 6. plass og har med det en billett til Europa, men Milan er en utfordrer som har mulighet til å utfordre Sampdoria i de kommende rundene. Milan mangler 3 poeng og 10 mål for å ta igjen Sampdoria. Over er det søndagens motstander Roma som befinner seg. 2 – 3 – 5 som borteform gjør at det ser vanskelig ut å kunne ta poeng på Stadio Olimpico, dersom ikke den sviktende formen gjør seg gjeldende for Roma.

Midtbanespiller Dennis Praet som meldte skade 25. januar er eneste spiller som mangler for Sampdoria.

Se Roma – Sampdoria live stream

Roma er favoritter på søndag, men Sampdoria skal ha muligheter til å kunne overraske. De skal også ha motivasjon til å ta poeng for å holde Milan unna. Kampen mellom Roma – Sampdoria er tilgjengelig på live stream hos bet365 og for å se den trenger du en aktiv spillerkonto. Når du har ordnet det kan du følge de beste kampene fra Serie A, Bundesliga, La Liga, Ligue 1 og mange flere på live fotballstream. Følg denne fremgangsmåten for å se Roma – Sampdoria live stream på nett:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler