Derby of the Sun: Roma – Napoli

Etter 160 tilsvarende møter skulle man tro at Roma står som favoritter med 61 seire, 52 uavgjort og 47 tap. Men etter 7 spilte i Serie A er det Napoli som troner på toppen med 7 seire.

Derby del Sole

Det var først og fremst nordlige deler av Italia som var forbundet med fotball, men det endret seg i 1926/27 sesongen når to lag fra sentral Italia og sør Italia ble tatt opp i datidens Serie A, National Division. Resultatet? Derby of the Sun mellom Roma og Napoli.

Spillere som er ute

Napoli ser etter alle solemerker ut til å stille med sitt vanlige lag, det er kun Arkadiusz Milik som fortsatt er ute med seneskader. Kampen mellom Roma – Napoli blir den 22. kampen angrepsspilleren ikke er med på.

Roma har fått flere spillere med skader i løpet av den siste tiden. Emerson står over sin 19. kamp og Patrik Schick sin 5., mens Gregoire Defrel er ute i sin 3. kamp. Nylig har også Kevin Strootman og Stephan El Shaarawy blitt skadet. Sistnevnte har scoret 2 mål hittil og det er kun toppscoreren Edin Dzeko med sine 7 mål på like mange kamper som er over på listen over toppscorere.

Roma – Napoli

Napoli har fått en knallstart i Serie A med 7 seire på 7 kamper, på bortebane har de tatt 4 av dem. Med plettfritt scoreboard, 25 scoringer og kun 5 mål mot seg har de en klar topplassering i Serie A.

Roma ligger før solderbyet på en 5. plass og har så langt 5 seire og 1 tap på 6 kamper. Tapet kom på hjemmebane når de spilte mot Inter i en kamp som endte 1 – 3 i runde 2.

Roma og Napoli har ikke spilt mot hverandre i Serie A 2017/18 sesongen før denne kampen. I forrige sesong vant begge lag en kamp hver på bortebane. Ser man på de 5 siste møtene har Roma overtaket med 3 seire, 1 uavgjort og 1 tap. Det er ingen tvil om at dette kan bli en spennende kamp.

Stream fotball på nett

Fordelene med å bruke en bettingside på nett er mange. Ikke bare får du bedre odds enn ved å tippe hos monopolisten i Norge, du får også et mye større utvalg av odds og kamper du kan spille på. Men, viktigst av alt er kanskje at du kan streame fotball på nett dersom du bruker en norsk bettingside. bet365 er en av bookmakerne som har en stor sportsbook og fotball stream til sine kunder. For å kunne se de viktigste kampene i europeisk toppfotball trenger du kun en aktiv spillekonto. Det ordner du raskt slik:

Hans Nielsen

248 Artikler