Roma – Juventus: Se vennskapskampen via live stream

De italienske storlagene Roma og Juventus møtes til treningskamp i Massachusetts, USA på søndag klokken 22.00 norsk tid.

Skal konkurere om Serie A-tittelen i den kommende sesongen

Juventus lader opp til neste sesong som regjerende mestre for sjette gang på rad, og laget fra Torino er også i år store favoritter til å løfte trofeet.

Roma på sin side var laget som ga Juventus mest konkuranse og havnet kun fire poeng bak på tabellen. Det er 16 år siden sist Roma vant Serie A, og forventingene balnt fansen er høye til at laget i år kan gi Juventus enda mer kamp om tittelen.

Solgt to sentrale spillere

Roma er så langt i overgangsvinduet godt i pluss i regnskapet med salg av blant annet Antonio Rüdiger til Chelsea for 330 millioner kroner og Mohamed Salah til Liverpool for 420 millioner.

Inn har spillere som Rick Karsdorp fra Feyenoord og Cengiz Under fra Basaksehir kommet. Roma har også hentet Aleksandar Kolarov fra Manchester City og Bruno Peres fra Torino.

Men hovedstadslaget er fortsatt på jakt etter en offensiv spiller, og en spiller som Riyad Mahrez i Leicester har blit thyppig nevnt i media. Med et overskudd på over 350 millioner kroner i overgangsvinduet så langt skal det hvertfall være rom for forsterkninger på Stadio Olimpico.

Sjokkovergang til konkurent

Juventus har vært part i en av de mest omtalte overgangene denne sommeren når AC Milan hentet deres forsvarsbauta Leonardo Bonucci for omtrent 400 millioner kroner.

Den gamle damen har også mistet Kingsley Coman til Bayern Munchen, men Douglas Coasta har kommet andre veien på lån.

Juan Cuadrado har også blitt hentet fast fra Chelsea etter å ha vært på lån de to siste sesongene, overgangssummen skal være på omtrent 200 millioner kroner.

Hvor spilles kampen?

Gillette stadium Boston

Kampen skal spilles på Gilette Stadium i Foxborough, Massachusetts. Den ligger et par mil sør for Boston og er til daglig hjemmebane til New England Patriots som spiller i NFL.

Den ble bygget i 2000 og har en kapasitet på oppunder 70.000 tilskuere.

Hvor kan du se kampen?

Kampen kan du streame om du har et abonnement hos Viaplay. Men om du ønsker å live streame kampen, i tillegg til flere tusen andre kamper i løpet av året lønner det seg å ha en aktiv konto hos Bet365.

Oppretter man en konto hos dem og setter inn et innskudd har du tilgang til all slags sports-eventer og fotballkamper som blir sendt via live stream.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler