Roma tar i mot Atletico madrid i Champions League

Tirsdag møtes Atletico Madrid Roma borte i Champions League gruppe C, en av de mest spennende gruppene i årets Champions League. Les mer og finn live stream til kampen her.

Solgte sin store stjerne

Mange vil si at Roma har kommet svekket ut av sommerens overgangsmarked med salg av blant annet Antonio Rüdiger til gruppemotstander Chelsea og Mohamed Salah til Liverpool.

Inn portene på Stadio Olimpico har spillere som Rick Karsdorp, Lorenzo Pellegrini og Bruno Peres kommet.

Atletico har kun hentet én eneste spiller i sommer i form av Vitolo fra Sevilla for ca 350 millioner kroner. Klubben har også solgt bant annet Theo Hernández til byrival Real Madrid for 250 millioner kroner.

Antoine Griezmann Atletico Madrid

Antoine Griezmann er Atletico Madrids største stjerne.

Helgens kamp utsatt

Roma skulle egentlig spille borte mot Sampdoria denne helgen men kampen har blitt utsatt på ubestemt tid grunnet kraftig regnvær.

Ellers har Roma åpnet årets Serie A-sesong med å vinne 0-1 borte mot Atalanta og gått på et skuffende 1-3 hjemmetap mot Inter.

Atletico ubeseiret så langt

Atletico har startet La Liga-sesongen med to uavgjorte og én seier. Seieren kom borte mot Las Palmas med 1-5. Ellers har laget spilt 2-2 borte mot nyopprykkede Girona og 0-0 borte mot Valencia.

De to lagene har aldri før møttes i en obligatorisk kamp, så det blir spennende å se tirsdag kveld hvordan styrkeforholdet er mellom de to klubbene.

Skader og suspensjoner

Atletico Madrid må klare seg uten Augusto Matias Fernandez som er ute med en hamstringsskade, men har ellers en skadefri tropp.

Roma på sin side har tre spillere som er usikker i Patrik Schick, Bruno Peres og Emerson, mens Luca Pellegrini er ute med en kneskade til ut på nyåret.

Stadio Olimpico

Kmapen spilles på Stadio Olimpico i Roma. Hjemmebanen til AS Roma tar ca 73.000 tilskuere.

Odds for oppgjøret

Bookmakerene har problemer med å skille lagene, så det er relativt høy odds på både hjemmeseier og borteseier, med Atletico som ørsmå favoritter.

Hos bet365 for eksempel får du 2.75 i odds på Atletico og 2.87 på Roma. Tror du på uavgjort får du en fin odds på 3.20.

Hvordan ser du kampen?

Ønsker du å se kampen på TV er kampen tilgjengelig i Norge på Viasport 2. Vil du live streame kampen er eneste mulighet Viasat sin nettløsning, Viaplay.

Har du ikke Viaplay følger du bare de enkle stegene som du finner nedenfor artikkelen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler