Sekspoengskamp mellom Napoli og Juventus på San Paolo i kveld

Napoli – Juventus
Stadio San Paolo
Serie A
Fredag klokken 20.45

Napoli tar imot Juventus til sesongens kanskje mest spennende Serie A-kamp til nå fredag. Vi gir deg siste nytt og live stream til kampen.

Klassisk Sekspoengskamp

Napoli har vært det førende laget i Serie A så langt denne sesongen, er ubeseiret og står med 12 seire og to uavgjorte på det første 14 serierundene.

Det plasserer dem ikke unaturlig på toppen av tabellen, to små poeng foran Inter på andre som også er ubeseiret, mens Juventus følger på tredje, fire poeng bak.

Det betyr at Napoli kan få en luke på hele syv poeng på de regjerende mesterene med seier i kveld, mens Juventus for alvor kan melde seg på i tittelkampen igjen om de stikker av med alle tre poengene.

Tapte forrige bortekamp

Juventus kommer fra en grei 3-0-seier hjemme mot Crotone i den forrige seriekampen, men gikk på sesongens andre ligatap i den forrige ligakampen borte mot Sampdoria.

Den endte med 3-0 favør Sampdoria, mens sesongens første ligatap kom i midten av oktober da Lazio stakk av med alle tre poengene på Juventus stadion.

Ubeseiret mot konkurentene

Ved seier i dag kan Napoli ha gjort det mesterstykket og ha kommet seg ubeseiret gjennom først møtet med alle de fremste konkurentene om ligagullet, Juventus, Roma, Inter, AC Milan og Lazio.

Til nå er Lazio knust 4-1 på bortebane, Roma slått 0-1 borte, Milan 2-1 hjemme mens det endte 0-0 mot laget nærest på tabellen så langt, Inter.

Tidligere møter

Siden sesongen 1993/94 har de to lagene møttes ved totalt 42 anledninger i alle turneringer, og Juventus har et historisk ganske klart overtak på laget fra sør-Italia.

Totalt 21 ganger har Torino-klubben stukket av med seieren, mot Napolis 11, mens ti av oppgjørene har endt med uavgjort.

Forrige sesong endte det uavgjort 1-1 i tilsvarende oppgjør, mens Juventus vant sin hjemmekamp 2-1. Juventus slo også Napoli ut av den italienske cupen da de vant semifinalen 5-4 over to kamper.

Skader og suspensjoner

Napolis polske landslagsspiss Arkadiusz Milik har vært på sidelinjen siden slutten av september med et ødelagt kne, og er ikke ventet tilbake før i februar neste år. Og i starten av denne måneden ble det klart at venstreback Faouzi Ghoulam led tilsvarende skjebne, han er ikke klar til spill før tidligst april.

Det er ingen langtidsskader å melde om for Juventus sin del, men midtstopper Giorgio Chiellini har problemer med låret og er ikke tilgjengelig til kvelds kamp, det er usikkert når han er tilbake i trening.

Hvordan ser man kampen med live stream i Norge?

Om du ønsker å se kampen med live stream i Norge så har vi gode nyheter til deg. Det finnes nemlig en veldig enkel og billig måte å få streamet kampen på med god kvalitet.

Bet365 vil ha kampen tilgjengelig kostnadsfritt på sin live streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem. En aktiv konto vil si at man enten har penger tilgjengelig på kontoen eller har brukt den til å plassere et bet det siste døgnet.

Om du ikke har en aktiv konto hos bet365 så følger du disse enkle stegene:

Så ser du både denne kampen og tusenvis av andre fra blant annet La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredivisie gjennom hele sesongen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler