Følger Lazio opp fra forrige møte mot Nice?

Lazio – Nice

Stadio Olimpico

Torsdag 21.05

Lazio er inne i en vinnerstim og det gjelder både i Serie A og i Europaligaen. Nederst i Gruppe K er det to lag med kun 1 poeng hver, og det gjør at Lazio i praksis er garantert spill i sluttspillet.

Lazio – Nice

Lazio leder i Gruppe K med 9 poeng, men rett under kommer Nice med 6 poeng. Nice’ eneste tap ble påført av Lazio på Allianz Riviera i runde 3. Her tok Nice ledelsen med 1 – 0 signert av Mario Balotelli etter 4 minutter, utligningen kom 1 minutt senere. Kampen ble avgjort med 2 scoringer av Sergej Milinković-Savić.

Lazio og Nice har spilt mot hverandre to ganger tidligere, begge gangene på Allianz Riviera. Første kamp var en treningskamp i 2013 og der tok Lazio seieren og vant 0 – 1. Neste møte var i forrige runde av gruppespillet i Europaligaen og der endte det med 1 – 3 seier til Lazio igjen.

Lazio

Lazio åpnet gruppespillet mot Vitesse. Vitesse tok ledelsen 1 – 0 i det 33. minutt og dette holdt frem til 51. minutt da Marco Parolo utlignet. Vitesse tok igjen ledelsen, men klarte kun å holde den i drøye 10 minutter før Ciro Immobile utlignet og Alessandro Murgia satte inn vinnermålet i kampen som endte 2 – 3. Mot Zulte Waregem var det rått spill og kampen endte 2 – 0.

Nice

I første runde på bortebane mot Zulte Waregem viste Nice virkelig styrke. Alassane Pléa satte to mål i første omgang og Dante scorte ett. Zultes Iseka fikk inn det eenste målet deres i kampen i det 46. minutt. 1 – 3 ble raskt til 1 – 4 og 1 – 5 etter scoringer av Allan Saint-Maximin og Mario Balotelli. Runde to ble spilt på hjemmebane, Pléa og Saint-Maximin rakk begge å score i første omgang. Siste målet kom fra Pléa og kampen endte 3 – 0.

Europaliga odds

Det kan fort bli en jevn kamp mellom Lazio og Nice, selv om det er Lazio som er favoritt hos bookmakerne. Det kan gi deg interessante muligheter for noen smarte bets på andre markeder enn 1X2. Sjansen er der for at det kan bli en målrik kamp og begge lag har flere dyktige måljegere. Med live odds kan du spille på for eksempel neste målscorer og få mer spenning ut av en allerede spennende kamp. bet365 har det beste utvalget av live odds på Lazio – Nice. For å spille på bet365 trenger du en spillerkonto og den åpner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler