Se Juventus – SPAL på live stream

Juventus har kun tapt en kamp mot Lazio så langt i sesongen. Motsatt er det for SPAL som har en seier. Nå møtes de for første gang i Serie A.

Juventus

Juventus vant Serie A 2016/17 med formen 29 – 4 – 5, 4 poeng foran Roma. Årets sesong har started bedre enn forrige sesong, med kun et tap på de første ni kampene, men Inter og Napoli leder serien med 1 og 3 poeng. Inter møter Sampdoria samtidig som Juve spiller mot SPAL, og med seiere i begge møtene forrige sesong er det ikke utenkelig at Juventus kan få hjelp fra Sampdoria til å dra forbi Inter.

Inter mangler 5 spillere, Markko Pjaca, Mattia De Sciglio, Benedikt Höwedes og Medhia Benatia med skader og Mario Mandzukic som er suspendert. Manduzic har så langt scoret 2 mål for Juve, men er ingen nødvendighet for å vinne mot SPAL.

SPAL

SPAL avsluttet Serie B 2016/17 på topp, med 22 – 12 – 8. Langt tøffere motstand har de møtt i Serie A og med en nestsisteplass ligger de an til å ende i Serie B igjen. På ni kamper har de formen 1 – 2 – 6, men med 5 poeng er det 5 lag som kun leder med et poeng på dem, og opp til Sassuolo på 13. er det 3 poeng opp. SPAL har dermed muligheter til å rette opp den dårlige starten i Serie A, men at det skal skje mot sterke Juventus er heller utenkelig.

Midtbanespilleren Alberto Grassi er ventet tilbake til denne kampen etter å ha vært ute med skade siden 1. oktober. Alex Meret, Sergio Floccari og Fabio Della Giovanna er fortsatt på skadelisten.

Juventus – SPAL

Det er to vidt forskjellige lag som skal møtes på Juventus Stadium. Det kommer ekstra klart frem om man ser på scoringsstatistikken. Juve står så langt med 27 scoringer, noe som er flest mål hittil i Serie A 2017/18. Med Serie As 3. beste målscorer, Mauro Icardi, er det en statistikk som kan forbedres ytterligere i denne kampen. SPAL har 7 mål så langt. Mot seg har de 15, som er et godt stykke i fra Juves 9. Skal vi finne SPALs beste måljeger må vi ned på 54. plass, hvor vi finner Mirko Antenucci. Det skal holed hardt for Mirko å klatre på listen når Juventus er motstander.

Se Juve – SPAL på nett

Norske bettingsider gir spillerne sine mulighet til å streame fotball live, og bet365 er en av disse bettingsidene. Har du en aktiv spillekonto her, vil du få tilgang til et stort utvalg av europeiske kamper for live stream. For å komme i gang og se Juventus – SPAL på live stream følger du disse enkle trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler