Juventus – Lazio live stream fra Torino

Juventus – Lazio

Juventus Stadium, Torino

Lørdag klokken 18.00

Juventus jakter sin 34. serie A tittel og er ubeseiret i seriens 7 første kamper. Lørdag får de besøk av Lazio som også har hatt en god start på sesongen 2017/18.

Juventus – Lazio

Juventus Paulo Dybala troner som Serie As toppscorer med 10 mål på 7 kamper, Lazio gjør det bedre når vi ser på toppscorere enn på serietabellen. Nummer to på listen over spillerne med flest mål er nemlig Ciro Immobile med 9 mål på de 7 rundene som er spilt i Serie A 2017/18.

Så langt i Serie A har Juventus 19 poeng og ligger 2 poeng bak serieleder Napoli. Den eneste kampen som ikke gav de 3 poeng var forrige runde mot Atalante hvor Juve spilte uavgjort på bortebane. På de 7 kampene har de scoret 20 mål og Dybala har stått for halvparten av dem.

Lazio har formen 5 – 1 – 1 og så langt scoret 19 mål. Tapet kom mot Napoli, hjemme i runde 5, mens uavgjorten var mot SPAL i første runde.

Lazio med 9 mål mot seg, mot Juventus’ 5 er det to jevne lag som som skal spille en kamp som kan sees på live fotball stream på lørdag. Det er ikke mye som skiller dem om man ser på formen, og det kan gi deg en av de beste kampene å se på live stream.

Tidligere møter

På hjemmebane har Juventus sterke 16 – 9 – 6 som form og 59 – 32 i målforskjell. De har også vist seg sterke mot Lazio borte på Stadio Olimpico med 14 – 5 – 8 og 34 – 29.

I forrige møte, i Supercoppa 2017 vant Lazio 2 – 3 på Juventus Stadium, men ellers har de ikke vunnet over Juventus siden 2013, i Coppa Italia 2012/13.

Skader og suspensjoner

For vertene er det en ny spiller som ikke kommer ut på banen, Mame Thiam må nemlig stå over på grunn av suspensjon. I tillegg har Juventus 4 andre spillere som er skadet, men er ventet tilbake i løpet av oktober. Det er Marko Pjaca, Mattia de Sciglio, Benedikt Höwedes og Miralem Pjanic.

Lazio mister flere spillere til denne kampen, Federico Marchetti, Filip Djordjevic, Brayan Perea og Christopher Oikinomidis er alle suspenderte. Videre står Jordan Lukaku og Simone Palombi over sin første kamp etter skader. Felipe Anderson, Wallace og Dusan Basta er fortsatt skadet, en er ventet tilbake i løpet av de nærmeste ukene.

Live fotballstream Serie A

Nå som europeisk toppfotball er tilbake for fullt er det mange fotballkamper som kan streames på nett. Vil du se Juventus – Lazio på live stream lar det seg gjøre veldig enkelt. Det eneste du trenger er en aktiv spillerkonto på bettingsiden bet365. For å komme i gang med å streame fotball live er det bare å fullføre disse enkle stegene:

Hans Nielsen

248 Artikler