Derby d’Italia i Serie A på lørdag: Juventus – Inter live stream

Juventus – Inter
Juventus Stadium
Serie A
Lørdag klokken 20.45

Lørdag kveld braker Derby d’Italia løs for 237. gang på nesten 100 år. Det betyr at Juventus har muligheten til å både avslutte Inters lange seiersrekke og velte de av tronen i Serie A.

Derby d’Italia

Juventus har gjort det skarpt på eget gress i disse oppgjørene. Formen for de fem siste kampene mot Inter på Juventus Stadium viser nemlig 4 – 1 – 0. Og hjemmeseiere er nemlig et gjennomgangstema for dette legendariske oppgjøret i Italia. De 10 siste kampene har endt med 6 hjemmeseiere, 3 uavgjort og 1 borteseier.

På de fem siste kampene jevner det seg mer ut mellom Juventus og Inter, her står det 2 – 1 – 2. Men, igjen, det er hjemmeseiere som gjelder. Alle kampene er nemlig vunnet på eget gress.

Gledesdreperen

Inntil forrige runde var det to lag i Serie A som hadde spilt uten tap denne sesongen. Etter 14 kamper på rad uten tap fikk Napoli besøk av Juventus som effektivt avsluttet vinnerformen til Napoli med 0 – 1 seier.

Juventus er ikke bare laget som scorer flest mål i Serie A, som med 41 mål på 15 kamper er flere hestehoder foran neste lag på listen, Napoli med 35 mål. De slipper også inn nest færrest mål og har så langt sluppet inn 14 mål.

I 2017/18 sesongen står Juventus med 12 – 1 – 2, med uavgjort og tap etter møter med Atalanta på bortebane, og Lazio på hjemmebane og Sampdoria på bortebane. Med 37 poeng er de kun 2 poeng bak serieleder Inter som de nå skal møte i kampen som du ser på live fotballstreaming.

Juventus har fått to nye skader den siste tiden og det er Stephan Lichsteiner og Giorgio Chiellini, det er usikkert når disse kommer tilbake på banen.

Ubeseiret

12 – 3 – 0 gjør Inter til det eneste laget i Serie A som ennå ikke har tapt en eneste kamp. Så langt har bortekampene mot Bologna og Napoli, sammen med hjemmekampen mot Torino vært eneste poengdelinger. Med 33 mål er Inter det 3. mest scorende laget, men de viser styrke ved å kun ha sluppet inn 10 mål mot seg.

Uten nye skader skal Inter kunne ha en sjanse mot Juventus, men det meste taler for at det er hjemmelaget som skal stikke av med tre poeng i denne kampen.

Live stream Juventus – Inter

Du kan se Juventus – Inter live stream om du har en aktiv spillerkonto på bet365. For å få tilgang til Juventus – Inter live stream, sammen med mange andre kamper i Serie A og andre europeiske toppligaer kan du følge denne fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler