Juventus mot Fiorentina i Serie A

Med pause i de europeiske cupene er det klart for midtukerunde i italienske Serie A. Regjerende mestere Juventus tar i mot Fiorentina. Les mer og finn live stream til kampen her.

Startet sesongen sterkt

Juventus har startet årets Serie A sesong med å vinne fire kamper av fire mulige, og de regjerende mesterene er i rute til å også denne sesongen stikke av med tittelen.

Men både Napoli og Inter har tenkt å gi laget fra Torino konkuranse da de også har vunnet samtlige kamper så langt i sesongen.

Fiorentina på syvende så langt

Rafik Zekhnini sitt Fiorentina har så langt vunnet to og tapt to av de fire de så langt har spilt. Det gir dem seks poeng og en foreløpig syvendeplass i Serie A.

Zekhnini har så langt fått et kvarter med spilletid da han kom inn fra benken i sesongens første kamp mot Inter Milan.

Skuffet i Champions League

Juventus spilte forrige tirsdag en tøff bortekamp i Champions League da de gjestet Camp Nou og Barcelona. Der ble det 0-3 tap etter blant annet to scoringer av Lionel Messi.

Men i helgen var de tilbake på vinnersporet da de vant greit 1-3 borte mot Sassuolo. Paulo Dybala scoret alle tre målene for Juventus og er nå toppscorer i Serie A.

Tidligere møter

Siden 1993/94-sesongen har de to lagene møttes totalt 40 ganger i Serie A, og Juventus er det laget som har statistikken på sin side.

Litt over halvparten av kampene, 22, har endt med Juventus-seier, mens Fiorentina har stukket av med seieren fem av gangene, kun én av dem på bortebane.

Skader og suspensjoner

Juventus må onsdag klare seg uten Mattia De Sciglio som er ute med en ankelsakde til slutten av oktober, mens Sami Khedira har en kneskade som holder han ute en liten uke enda. Marko Ojaca er tilbake i lett trening etter en kneskade og kan rekke onsdagens kamp.

Fiorentina på sin side har straks en tom skadeliste da Riccardo Saponara straks er tilbake etter en ankelskade, det er dog tvilsomt at han rekker onsdagens bortemøte med Juventus.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å se kampen mellom Juventus og Fiorentina i Norge så har du flere valg. Om du har tilgang på Viasport 2 så sendes den der på TV i Norge.

Om du ønsker å se den på nett så kan du se den på Viaplay om du har tilgang til det eller på bet365 sin live-streamingstjeneste kostnadsfritt om du har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre fra La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie med mer gjennom året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler