Setter Genoa en stopper for Napolis seiersrekke?

Napoli troner på toppen av Serie A og har kun spilt en uavgjort mot Inter. Ellers har de hatt full pott i 8 kamper på rad. Genoa derimot sliter langt nede på tabellen. Med 6 poeng og kun ledelse på 4 andre lag med målforskjell, og 1 og 6 poeng mer enn SPAL og Benevento handler det om å snu formen, men mot Napoli kan det bli i tøffeste laget.

Genoa – Napoli

På de fem siste oppgjørene mellom Genoa – Napoli har Napoli tatt seieren i 3 av kampene, mens de to andre endte uavgjort. Likevel har ikke Napoli vunnet på Stadio Luigi Ferraris siden 2014. Men, med formen Genoa viser nå, kan Napoli endre på det.

Lang tapsrekke

Genoa har kun vunnet en kamp i denne sesongens Serie A, mot Cagliari. Formen på 1 – 3 – 5 viser et svakt lag. De første 7 kampene ble det ikke tatt en eneste seier. På hjemmebanen Stadio Luigi Ferraris er formen 0 – 1 – 3 og det ser ikke ut til at dette kan forbedres mot sterke Napoli. Genoa har hittil scoret 8 mål, men har sluppet inn 13, og det kan gi de problemer for scoringsglade napolitanere.

Lang seiersrekke

Napoli hadde en formidabel start på Serie A og vant sine 8 første kamper. Med kun en uavgjort mot Inter har de et greit overtak og leder Serie A. Hittil har de 26 mål og kun 5 mot seg. Med Dries Mertens, José Mária Callejón og Lorenzo Insigne har de tre spillere inne på topp 10 listen over målscorere. Med få spillere skadet har Napoli et lag som kan sikre deres første seier på Stadio Luigi Ferraris siden 2014.

Skader

Napoli har kun en spiller ute med skade og det er Arkadiusz Milik som har vært ute siden 25. september. Milik er ventet tilbake i februar neste år.

Vertene Genoa mangler to pillere Nicolas Spolli som har vørt ute siden midten av september og Isaac Cofie som har vært skadet siden 14. oktober.

Se Genoa – Napoli på live stream

Når kampen sparkes i gang kl 20:45 på onsdag kan du følge med via live stream. bet365 gir deg tilgang til å se fotball på nett uten kostnad så lenge du har registrert en aktiv konto på bettingsiden. Registrerer du deg nå kan du se Genoa – Napoli på live stream og selvsagt finner du mange andre kamper fra både Serie A og andre ligaer som du kan se på live fotball stream. For å komme i gang trenger du bare å følge disse trinnene:

Hans Nielsen

248 Artikler