Napoli er klare for 12 strake uten tap

Chievo – Napoli

Stadio Marc’Antonio Bentegodi

Søndag 15.00

Napoli er klare for å fortsette sin seiersmarsj i Serie A i søndagens kamp mot Chievo på Stadio Marc’Antonio Bentegodi. Med 5 seiere av 5 mulige i tidligere oppgjør virker Napoli ustoppelige.

Chievo – Napoli

I juli spilte Napoli – Chievo en treningskamp som endte 1 – 1 på Stadio San Paolo. I kampene hvor det virkelig gjelder står det langt bedre til for Napoli. Der har de nemlig 14 – 2 – 6 mot Chievo. På Chievos hjemmebane har de også et solid overtak med 4 – 0 – 7 og vi må tilbake til 2013 for å finne sist tap for Napoli på Stadio Marc’Antonio Bentegodi.

Chievo

4 – 3 – 4 og 14 – 19 er statistikken Chievo kan vise til etter 11 spilte kamper i Serie A. På hjemmebane har de 2 – 1 – 2 og 8 – 10 som viser at de en jevne, men ikke klarer å dra fordel av hjemmebane i en serie hvor 44% av kampene ender med hjemmeseier. Med 15 poeng har de også mindre enn halvparten av poengene serieleder Napoli har klart å samle på like mange kamper. De spiller likevel bedre enn de gjorde forrige sesong hvor de havnet på 14. plass med 12 – 7 – 9.

De kan stille med sitt normale lag, det er kun Nicolas Frey som er ute med suspensjon, men det spørs om det skal holde mot sterke Napoli i denne kampen.

Napoli

10 – 1 – 0 og 32 – 8 er nok til å sette Napoli på toppen av tabellen i Serie A. Den eneste kampen de ikke har fått full pot i, var mot Inter på hjemmebane i runde 9. På tross av at Napoli er det nestmest scorende laget i denne sesongen av Serie A må vi ned på 4. plass over toppscorere for å finne en spiller fra Napoli. Det er Dries Mertens med 10 mål på 11 kamper. Neste Napoli spiller på listen er José Mária Callejón med 5 mål.

Napoli mangler Arkadiusz Milik som har vært ute i 1,5 måneder og Faouzi Ghoulam som gikk ut for få dager siden. Det skal bety at Napoli fortsatt har mulighet til å stille med et sterkt lag mot Chievo i dette oppgjøret.

Se Chievo – Napoli live stream

Chievo – Napoli er bare en av mange fotballkamper som du kan se på live stream. Er du aktiv spiller på bettingsiden bet365 får du tilgang til de beste kampene i europeiske toppserier som Serie A, La Liga, Bundesliga og mange flere. For å komme i gang med live fotballstreaming på nett trenger du bare å følge denne enkle fremgangsmåten:

Hans Nielsen

248 Artikler