Chievo – Juventus live stream fra Stadio Marc’Antonio Bentegodi

Chievo – Juventus
Stadio Marc’Antonio Bentegodi
Serie A
Lørdag klokken 20.45

Chievo skal ikke ha mange sjanser mot Juventus, selv med hjemmebane. Formen er sviktende og Juventus spiller suverent.

Chievo – Juventus

Chievo har bare klart å hente 1 poeng mot Juventus i løpet av de fem siste kampene. Første møte denne sesongen endte 3 – 0 på Juventus Stadium og det er Juve som har vunnet de tre siste kampene før dette. I Serie A 2015/16 klarte derimot Chievo å få til en poengdeling på juventus Stadium. Chiveo har heller ikke statstikken på sin side når det gjelder hjemmekamper. Siste seier mot Juventus på Stadio Marc’Antonio Bentegodi var i 2010.

Chievo

7 kamper uten seier er status for Chievo. Den siste seieren kom på hjemmebane mot endrykkstruede SPAL. Noen klar seier var det heller ikke, SPAL ledet 0 – 1 til pause og det var først 11 minutter inn i andre omgang at det løsnet for Chievo. Denne kampen er en av Chievos totalt tre hjemmeseiere så langt i Serie A 2017/18. Det er med andre ord langt mellom feiringene. På Stadio Marc’Antonio Bentegodi har de klart å sikre seg poeng fra fire uavgjort, ellers er det tre tap.

Når det gjelder skader og suspensjoner er Roberto Inglese snart tilbake, men ikke før i februar, noe som betyr at han ikke er med i kampen mot Juventus. Ellers er Nicolas Frey suspendert og Lucas Castro fortsatt ute med skade.

Juventus

Langt bedre går det for Juventus om vi ser på form, men når det gjelder skader har de fortsatt en lang liste. Daniele Rugani, Paulo Dybala og Claudio Marchisio har alle forsvunnet ut med skader i løpet av januar. Samtidig mangler fortsatt Juan Cuadrado, Gianluigi Buffon og Benedikt Höwedes.

Juve er et av de aller beste bortelagene i Serie A og har bare et tap og en poengdeling så langt. Uavgjorten kom mot Atalanta i runde 7, mens det var Sampdoria som påførte Juventus tapet i runde 13. Juventus er det nestmest scorende laget i Serie A og med 50 mål har de mer enn dobbelt så mange mål som Chievo. Samtidig er de med 15 mål mot seg det laget som slipper inn nestfærrest mål.

Følg Chievo – Juventus live stream

Spiller du odds på bet365 får du flere fordeler enn bare stort utvalg av odds. Du kan også følge Serie A kamper med live stream. Sammen med italienske toppkamper får du også tilgang til å se La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og mange andre kamper. Følg denne fremgangsmåten for å se Chievo – Juventus live stream på nett:

  • Gå til bet365.com
  • Åpne en konto
  • Gjør et innskudd

Hans Nielsen

248 Artikler