Stefan Johansen og Fulham møter serieleder Wolverhampton på Molineux

Wolverhampton – Fulham
Molineux stadion
Fredag klokken 20.45

Stefan Johansens Fulham sliter på nedre halvdel i Championship, fredag kveld venter ligaleder Wolverhapton på bortebane. Få live stream til kampen her.

Hard kamp om opprykk

Wolverhampton leder for øyeblikket EFL Championship, men det er svært jevnt i kampen om de to ekstremt lukrative opprykksplassene til Premier League.

Etter femten serierunder har Wolverhampton ti seire, to uavgjorte og tre tap, noe som har gitt dem totalt 32 poeng. Det er étt mer enn Cardiff City på andreplass og to mer enn Sheffield United på tredje.

Ellers følger Bristol City, Aston Villa og Derby County på fjerde til sjetteplass, som sammen med tredjeplassen gir kvalifisering til play-off om Premier League-spill neste sesong.

Kun vunnet fire

Femtendeplass etter femten spilte serierunder er alt annet enn godkjent for en klubb som har som mål å igjen rykke opp til det aller gjeveste selskap i Premier League.

Fire seire og syv uavgjorte har det blitt så langt, noe som gir 19 poeng og 12 poeng opp til opprykksplass. Med andre ord er det langt fra for sent enda, da det gjenstår hele 31 serierunder av sesongen.

Stefan Johansen toppscorer

Norges landslagskaptein Stefan Johansen hadde en meget god førstesesong i Fulham, der han blant annet ble lagets toppscorer fra sin midtbaneposisjon.

Og selv om laget underpresterer har Johansen fortsatt i samme spor. Så langt har vardøværingen scoret fire mål denne sesongen, to mer enn nestemann på listen i Fulham.

Tidligere møter

De siste tjue årene har de to klubbene møttes i tellende kamper i Premier League, Championship, FA-cupen og Ligacupen ved 20 anledninger, med Wolverhampton som det beste laget med sine tre seire.

Fulham har vunnet fire mens seks har endt med uavgjort. Forrige sesong endte tilsvarende oppgjør med hele 4-4, med Stefan Johansen som en av målscorerene, mens Fulhams hjemmekamp endte med 1-3-seier til Wolves.

Skader og suspensjoner

Lucas Piazon, en av Fulhams største stjerner er fortsatt skadet og er ventet tilbake i midten av desember, mens Sheyi Ojo er ute resten av året. I tillegg må Aboubakar Kamara suspendert grunnet ett rødt kort.

For Wolverhampton sin del er Carl Ikeme og Phil Ofosu-Ayeh begge skadet og utilgjengelige til fredagens oppgjør.

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å live streame kampen mellom Wolverhamton og Fulham i Championship vil bet365 sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler