Returmøte i kampen om opprykk til Premier League mellom West Bromwich og Aston Villa

Returmøte i kampen om opprykk til Premier League mellom West Bromwich og Aston Villa

Vil du streame kvalifiseringen til Premier League? Gjør det med Nordicbet!

Sett inn kun 100 KR og se ubegrenset med fotball-kamper øyeblikkelig!

West Bromwich – Aston Villa
The Hawthorns, West Bromwich
Semifinale, kvalifisering til Premier League
Tirsdag klokken 21:00

Det er klart for den andre semifinalen i kampen om opprykk til Premier League, og det første møtet er mellom byrivalene **West Bromwich** og **Aston Villa**.

Det er sistnevnte som tok det første stikket på Villa Park i helgen, og har en liten fordel før returmøtet på The Hawthorns tirsdag.

En ekstra fordel for Aston VIlla er at West Bromwichs målscorer på lørdag, Dwight Gayle, fikk rødt kort like før slutt, og dermed må stå over dette oppgjøret.

Dette er begge to lag som er vant med å spille i Englands øverste divisjon, og begge lags supportere har store forhåpninger om å igjen spille i Premier League.

Aston Villa har spilt i Championship i totalt tre sesonger siden nedrykket tilbake i 2016, mens det kun er to sesonger siden West Bromwich måtte ta den tunge turen ned en divisjon.

De to lagene møter hverandre i semifinalene om opprykk til Premier League grunnet sine plasseringer i Championship denne sesongen, de ble henholdsvis nummer fire og fem på tabellen.

Vinneren av dette dobbeltoppgjøret møter vinneren av dobbeltmøtet mellom Frank Lampards Derby og den tidligere storheten Leeds. Leeds leder 1-0 før returmøtet mellom de to.

Se opp for

Jay Rodriguez hos West Bromwich og Tammy Abraham hos Aston Villa.

Hvordan ser du kampen mellom West Bromwich og Aston Villa?

Du kan se dette svært spennende oppgjøret på nett via live stream hos Unibet. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ender West Bromwich mot Aston Villa?

Et svært spennende og tett oppgjør venter oss, men vi tror at Aston Villa tar seg videre til playoff-finalen.

Vi tror det ender med 1-0 til Aston Villa.

Spill på at Aston Villa vinner til oddsen 1.72 hos Betsson!

TV og live stream

Betsson vil sende kampen mellom Manchester United og Derby County via sin live-streamingstjeneste i Norge til alle som har en aktiv konto hos dem, helt uten ekstra kostnad.

En aktiv konto vil si at du enten har et disponibelt beløp eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto skaffer du deg det enkelt ved å følge disse stegene:

Når det er gjort har du tilgang til denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra blant annet La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A og Eredivisie og mye mer gjennom hele året, helt kostnadsfritt.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler