Tottenham – Southampton: Et hopp opp på tabellen for vertene?

Tottenham – Southampton
Wembley Stadium
Premier League
Tirsdag klokken 13.30

Og med 2 – 1 fra forrige møte, sammen med 1 tap på de siste fem kampene skal det være gode muligheter for at Tottenham forlenger julefeiringene med en ekstra dag.

Tottenham – Southampton

Det er heller ikke bare i det siste møtet at Tottenham har kommet best ut av det mot Southampton. Formen på de fem siste oppgjørene er nemlig 3 – 1 – 1. Seieren til Southampton kom på Anfield i mai, 2016, mens det ble uavgjort i 2014/15 sesongens siste møte.

Tottenham

Tottenham ligger på 5. plass og har med det en potensiell plass i neste Europaliga, men med kun 1 poeng opp til Liverpool er det muligheter for både forbedring av plassering på tabellen og gå et steg nærmere en plass i Champions League.

Formen er på 10 – 4 – 5 og de har så langt scoret 34 mål, samtidig som de har sluppet inn 16. Ser vi på de siste fem kampene har de kun tapt en kamp, men legger vi de 10 siste kampene til grunn har de tapt 4 av de. Om det betyr at de fortsatt ikke er helt på høyden, eller om formen akkurat har snudd til det bedre er litt vanskeligere å se. På de 9 første kampene ble det kun 1 tap og 2 uavgjort.

Det som derimot er mer sikkert er at skadelisten ikke skal by på store problemer for Tottenham i denne kampen. Det har ikke kommet nye skader siden 2. november, noe som betyr at det kun er Toby Alderweireld og Victor Wanyama som er ute. Det er heller ingen suspenderte spillere.

Southampton

Southampton holder en 13. plass, noe som er en del dårligere enn hva de presterte i forrige sesong av Premier League. Formen forteller også at de ikke fortjener en så mye bedre plassering heller. På de fem siste har det nemlig ikke vært en eneste seier, og ser vi på hele sesongen står det 4 – 7 – 8, mens de har scoret 18 mål og sluppet inn 25.

Likevel har de muligheter til å klatre, Brighton har 21 poeng, mens Huddersfield og Watford har 22, noe som kan gi Southampton et hopp opp med en seier.

Southampton har verken skader eller suspendering før møtet.

Odds på Tottenham – Southampton

Du kan følge Tottenham – Southampton live overføringer på nettradio hos bet365, samtidig får du da tilgang til det beste utvalget av odds på Tottenham – Southampton. For å følge Tottenham – Southampton live trenger du en aktiv spillerkonto og det ordner du slik:

Hans Nielsen

248 Artikler