Toppoppgjør i Premier League på Wembley lørdag: Tottenham – Liverpool

Kampens hjemmelag er med tapet mot Watford tre poeng bak Liverpool, og vi har dermed en berømt sekspoengs kamp mellom to tittelfavoritter allerede i den femte serierunden.

Tottenham Hotspur – Liverpool FC
Wembley stadion, London
Premier League, runde 5
Lørdag klokken 13:30

For om Liverpool skulle stikke av med alle tre poengene i dette oppgjøret begynner de for alvor å se ut som en ganske så klar favoritt til å stikke av med gullet i denne sesongens versjon av Premier League.

Men dette er den første store testen for Liverpool-mannskapet, da de ikke har møtt noen av de andre toppklubbene så langt på sine fire første ligakamper. Hardt satsende West Ham ble knust hele 4-0 hjemme i ligaåpningen, mens Crystal Palace ble slått 2-0 borte og Brighton 1-0 hjemme før man reiste hjem med alle tre poengene etter 2-1 borte mot Leicester for to uker siden.

Lagnyheter

Tottenhams Vincent Janssen er ute resten av året på grunn av en skade, men utenom det er Spurs-stallen skadefri. Kampens hjemmelag har også fått tilbake Heung-min Son, som den siste måneden har vært opptatt med spill for Sør-Korea i Asia lekene.

Det er heller ingen nye skader å melde om i Liverpool-troppen, den eneste som er utilgjengelig er Alex Oxlade-Chamberlain. Midtbanespilleren er ute mer eller mindre resten av sesongen grunnet kneskaden han pådro seg i møtet med Roma i Champions League-semifinalen forrige sesong. Ingen av lagene har noen spillere ute med karantene.

Forventede lagoppstillinger

Tottenham: Lloris; Trippier, Vertonghen, Alderweireld, Davies; Moura, Eriksen, Dier, dembélé, Alli; Kane

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, can Dijk, Gomez, Robertson; Milner, Wijnaldum, Keita; Salah, Firmino, Mané

TV og live stream

TV2 har eksklusive rettigheter til Premier League i Norge og kampen er derfor kun tilgjengelig via deres kanaler. Du kan se kampen enten på TV2 Sportskanalen og på deres strømmetjeneste TV2 Sumo.

Oddstips

Det er meget høye odds på kampen, og man kan vente en fin gevinst om man spiller rett. Men de høye oddsene er selvsagt høye nettopp fordi det er en svært vanskelig kamp å tippe utfallet i.

Kampen kan vippe begge veier, det kan bli stillingskrig eller det kan bli meget underholdende. Men det er to offensive lag med ekstremt mange målfarlige spillere i begge startoppstillingene, så vi håper og tror på sistnevnte.

Det kan fort bli målrikt, og vi er derfor litt vågale og går for over 3,5 mål til fine 2.63 i odds hos Unibet.

Spill på vårt tips eller følg din egen magefølelse på Unibet.com!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler