Spilltips: Solskjær & co får det tøft borte mot Arsenal i FA-cupen

Arsenal manchester United spilltips

Ole Gunnar Solskjær og hans Manchester United-lag kommer stinn av selvtillit til Emirates fredag kveld, etter syv seire av syv mulige under nordmannens ledelse så langt. Her er vårt spilltips.

Arsenal – Manchester United
Emirates stadion, London
FA-cupen, fjerde runde
Fredag klokken 20:55

TV og live stream

Kampen kommer til å være tilgjengelig for alle Unibets kunder. Alt du behøver er en aktiv konto hos Unibet, så ser du både denne og alle andre kamper de har tilgjengelig uten ekstra kostnad. En aktiv konto vil si du enten har penger disponibelt på kontoen din eller har plassert et bet de siste 24 timene.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishockey uten ekstra kostnad.

Forventede lagoppstillinger

Arsenal: Cech; Lichsteiner, Mustafi, Sokratis, Monreal; Guendouzi, Xhaka; Willock, Ozil, Iwobi; Lacazette
Fravær: Bellerin, Mkhitaryan

Manchester United: De Gea; Young, Bailly, Lindelof, Shaw; Herrera, Matic, Pogba; Mata, Lukaku, Alexis
Fravær: Fellaini

Spilltips: Arsenal avanserer

Vi tror dette kan bli svært jevnt, men Arsenal har selvsagt en fordel ved å spille på hjemmebane. Manchester United kommer til dette oppgjøret med syv seire i bagasjen, men en gang må det ta slutt.

Arsenal viste karakter i seieren mot Chelsea forrige helg, og Emery viste nok en gang at han har de taktiske kunnskapene til å hale i land seieren mot hvilken motstander som helst.

Dette kan bli jevnt og det er store muligheter for at det er uavgjort ved fulltid. Vi går rett og slett for Arsenal fordi de har høyest odds ved avansement, nærmere bestemt 1.95 hos Unibet, mot 1.80 for United-avansement.

Og satser på at hjemmebanefordelen sørger for at Ole Gunnar Solskjær taper sin første kamp som hovedtrener for Manchester United.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler