Manchester United besøker Swansea i ligacupen

Swansea – Manchester United
Liberty stadion
Tirsdag klokken 20.45

Manchester United kommer fra en grei 4-1 seier over Burton Albion I den tredje runden av ligacupen når de tirsdag gjester Swansea I 16-delsfinalen. Vi gir deg live stream til kampen.

Begge lag tapte i helgen

Det var en skuffende runde i Premier League for begge de to lagene som møtes på Liberty stadion tirsdag der Swansea måtte se seg havne i nedrykksstriden og Manchester United havne bakpå i kampen om ligaledelsen med Manchester City.

Swansea tok i mot Leicester hjemme i gjestene sin første kamp etter sparkingen av manager Craig Shakespeare. Og det som ofte skjer etter at klubber i motgang sparker manageres sin, det skjedde.

Leicester vant til slutt 2-1 etter et selvmål av Swanseas Fernandez etter 25 minutter og Shinji Okazaki i det 49. minuttet. En redusering av Alfie Mawson etter 56 minutter var ikke nok for Swansea som gikk på sitt femte tap for sesongen.

Tapte mot debutantene

Etter den gode starten til Manchester United i årets sesong forventet de fleste at klubben skulle på tur til Huddersfield for å hente tre enkle poeng. Det ble alt annet enn enkelt der et ellers lite målfarlig Huddersfield pirket inn to mål i første omgang.

Manchester United var tidvis mye bedre enn Huddersfield i den andre omgangen, men de nyopprykkede klarte å holde unna helt til det 78. minuttet da Marcus Rashford header ballen i mål på bakerste etter et innlegg fa Romelu Lukaku.

Det blir ikke flere mål i kampen og Manchester Uniteds første tap i en ellers meget god sesongstart i Premier League var et faktum.

Swansea er et av lagene som har fått kjørt seg i den ellers så gode sesongstarten for Manchester United. De to lagene møttes allerede i den andre serierunden, også det på Liberty stadion, i en kamp som til slutt endte hele 0-4 til gjestene.

Stilte med sterkt lag forrige runde

Manchester United spilte sin første kamp i ligacupen denne sesongen da de kom inn i den tredje runden og tok i mot Burton Albion på Old Trafford. Premier League-lag som er med i en europeisk cup trenger nemlig ikke spille de første to rundene av ligacupen.

Og manager Jose Mourinho stilte med et slagkraftig lag mot laget fra Championship, med spillere som Chris Smalling, Daley Blind, Juan Mata og Marcus Rashford fra start.

Kampen endte 4-1 til Manchester United etter to mål av nevnte Marcus Rashford, étt av Anthony Martial og étt av Jesse Lingard. Lloyd Dyer scoret Burtons trøstemål på overtid i andre omgang.

Swansea på sin side spiller sin tredje runde for sesongen i ligacupen tirsdag. I den andre runden slo de Milton Keyens Dons 1-4 på bortebane før de slo Reading 0-2, også det borte, i den forrige runden.

Skader og suspensjoner

Swansea må klare seg uten Kyle Bartley som er ute til slutten av november med en kneskade han fikk i august, samtidig er Wilfried Bony og Ryan Blair begge usikker før møtet med Manchester United.

Og for gjestene sin del er Phil Jones, Marcos Rojo, Zlatan, Paul Pogba og Marouane Fellaini alle uaktuelle til tirsdagens kamp.

Liberty stadion

Hvordan ser du kampen med live stream?

Om du ønsker å live streame kampen mellom Swansea og Manchester United vil bet365 sende kampen via sin live-streamingstjeneste for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos bet365 følger du disse enkle stegene:

Så ser du denne kampen pluss tusenvis av andre kamper fra Bundesliga, La Liga, Serie A, Ligue 1 og flere andre ligaer fra resten av verden. Du kan også se andre idretter som håndball, tennis og ishckey uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler